Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Need for speed underground 2

MrKiller7801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż posiadam oryginalną grę Nfs u 2 i mam problem ponieważ po lewej i prawej stronie mam czarne paski, które bardzo psują klimat gry :/

Nie moge zmienic rozdzielczości na 1366x768 dlatego mam pytanie czy istnieje jakiś patch lub coś w tym stylu żeby mógł to zmienic na moją rozdzielczośc.

Bardzo prosiłbym o odpowiedzi.

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

To już programami, a nie patchami. A w tym to już ci nie pomogę. Poszukaj na yt. np nazwa gry i dopisz rozdzielczość. Może bedą filmy jak zrobić.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Też tak miałem :D nie ma to jak monitor HD i starsze gry..... pokombinuj w panel sterowania i rozdzielczosc

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

C:\Documents and Settings\Twoja_Nazwa_Użytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\NFS Underground 2
Zobacz czy tam jest jakiś plik odpowiedzialny od ustawień (najprawdopodobniej w formacie XML)

Jeżeli nie ma to poszukaj w rejestrze. Włącz "uruchom" i wpisz "regedit". Naciśnij CTRL+F i wpisz "underground" i szukaj czegoś dotyczącego ustawień (żeby odszukać następną pozycję naciśnij F3). Gdy znajdziesz wpis odpowiadający rozdzielczości po prostu go edytuj i daj na początek 800x640 - myślę, że Twoj monitor taką rozdzielczość obsługuje [img=http://forum.pcformat.pl/images/smilies/sup/jezyk1.gif]

Źródło : Forum PCFormat

@ Lecz pierw spróbuj innego sposobu który wydaje mi się prostszy i raczej łatwiejszy, w Moich dokumentach jeżeli się nie mylę, jest Save, może być ukryty, ale jest gdzieś na pewno, zazwyczaj w folderach ze Save'ami do gry znajdują się pliki konfiguracyjne, spróbuj odnaleźć gdzieś obok save'a i tam szukaj linijek odpowiadających za grafikę, znajdziesz tam zapewne rozdzielczość.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...