Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Złote bronie i inne rzeczy z 15 prestigu

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię hack który zapewni nam więcej niż 2 dodatki , złote kamuflarze, perki pro, tytuły czy nawet kolorowy tag klanu , hack był kiedyś na forum (nie byłem autorem tego tematu) , lecz zaginął w spamie dlatego napisze go jeszcze raz .Instrukcję opiszę tylko dla złotego kamuflarzu :

85850438131440525837.png

Instrukcja:

-Ściągacie hack

-Wypakowujecie

-Włączacie grę

-Włączacie hack

-W pole w hack'u (takie białe) ma byc 15 , jeżeli nie ma to zmień

-Wchodzisz w wybór kamuflarzu i klikasz CTRL+3 (uwaga na złoty kamuflarz wymagany jest 50000 cod point!)

-Kupujesz go i wchodzisz na jakiś serwer (prestig znika a kamuflarz zostaję)

Wersja Dla perków:

-Ściągacie hack

-Wypakowujecie

-Włączacie grę

-Włączacie hack

-W pole w hack'u (takie białe) ma byc 15 , jeżeli nie ma to zmień

-Wchodzimy w klasy

-Wybieramy atut (np: atut 1 ale nie bierzemy)

-Klikamy ctrl+2 i kupujemy , albo klikamy ppm aby kupić atut Pro

Downoload:

http://www.mediafire.com/?ap0djjovtl832el

Skan:

http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/b3256a2a5812168e1db0f8f8f127f0ef304dcec6

Porady/Uwagi:

Aby uzyskać więcej niż 2 dodatki (mi się udało 5 do jednej broni!) należy pokombinować między klawiszami Ctrl + 1 i Ctrl + 2 ponieważ jeden odpowiada za perki pro a drugi właśnie za dodatki , dodatki nie działają do każdej broni! (wiem że chyba do enfield , cz401[ten pistolet automatyczny] i m16) , niestety nie moge tego sprawdzić bo komputer mi nie działa.

Opublikowano

Siemka.

Ten cheat jest nadal nie wykrywalny? :P Bo się trochę boję że dostane bana :D

Odp szybko :P

#############

Zaid odp szybko

Opublikowano

A no to spoko :P

Dzięki za odp xD

Trochę taki przypał latać na 10-11 prestiżu z złota bronią , ale cóż ... Lepiej się gra :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety albo ja mam coś źle lub on nie działa :P

Gdy klikam ctrl + 2 to nagle jest bug nie pokazuje odznaki i mam 300k kasy a perków też ani widu ani słychu :(

Opublikowano

nie doubl'uj , tak jak mówiłem trzeba coś pokombinować , wiem że się da , ale nie mam jak osobiście sprawdzić, jak dobrze pójdzie za pół miesiące będe miał nowy komputer , dam notke i opisze inne rzeczy

Opublikowano

weeeee ja chce takie cos na PS3 :D bo widzialem tylko lv hack ale sie boje bo trzeba stary lv resetowac :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@up to co ja widzialem dawalo prestiz taki jaki sie chcialo na zawsze :D boje sie ze mi nie pojdzie cos i nie zadziala i po lvlu bedzie :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@up

niestety nie wiem dlaczego tak się dzieję

@2up

nie ma czegoś takiego co by na stałe ten lvl zapisywało ;) (chyba że na szkoleniu)

Opublikowano

mi 5 dodatków nie udało się włożyć ;/ tylko 3

i mam mały problem z tym że jak dodaje sobie perki pro itp to jak wyjdę tam gdzie się klasę wybiera to te perki znikają i pisze brak . ;/

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@up możliwe , z tego co pamientam nie wszystkie perki działały na pro , i nie do wszystkich broni dało się włożyć 5 dodatków bo są tak zwane paradoksy , czyli nie włożysz granatnika i palnika do 1 broni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem wam że hack troche do dupy próbowałem zrobić prestige 15 okej była ta ikonka ale jak wszedłem na server to już nie mam 15 prestige a co do pro preków to już wogóle jakieś bugi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...