Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nywe subforum Via www Lord of Ultima

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Lord of Ultima sporo czasu i ta gra cieszy się duża popularnością , lecz nie ma działu a tym bardziej subforum Via www .

Sugeruję w tym temacie o Lord of Ultima w Via www .

I żeby nie zakładać kolejnego tematu który już był chciałbym żebyście i w tym temacie powiedzieli co sądzicie by na Via www zrobiono Haxballa ,

gdyby powstał taki dział to by ludzie mogli organizować turnieje , konkursy itp. Wiele jest tematów o Haxballu lecz Admini wolą by w Via www była gra która ma 10 tematów .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Mass Efect ma jakiś cheat bądź cel ? Assissin creed Cheat ?

Haxball ma cheaty.

Gram w :

Opublikowano

#UP

*Assassin's

ME i AC mają dużo popularność.

HaxBall z tego co wiem to można tylko przez Cheat Engine zmienić coś i do tego są nowe mapki.

Po za tym nic nie ma.

Co do tej gry do via www,to jestem na nie.

W tym subforum są tylko popularne gry,a ty nawet nie dałeś żadnej prezentacji.

Nie.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Mass Efect ma jakiś cheat bądź cel ? Assissin creed Cheat ?

Haxball ma cheaty.

Tak, Mass Effect ma cel i jak widać, dział się rozwija. Boże, co za dewoci się tu kręcą. Jak mozna powrównywać tak drogie i wielkie produkcje do jakiejś taniej gierki via www? W dodatku, nawet nie zrobiłeś prezentacji, 99 % ludzi w tym temacie pewnie nie słyszeli a na pewno nie grali w tę grę, więc - jeśli Tobie nie zależy nie licz na poparcie innych.

Opublikowano

Tak, Mass Effect ma cel i jak widać, dział się rozwija. Boże, co za dewoci się tu kręcą. Jak mozna powrównywać tak drogie i wielkie produkcje do jakiejś taniej gierki via www? W dodatku, nawet nie zrobiłeś prezentacji, 99 % ludzi w tym temacie pewnie nie słyszeli a na pewno nie grali w tę grę, więc - jeśli Tobie nie zależy nie licz na poparcie innych.

O tak no z tym się zgodzę. Lord of Ultima znam bo często siedzę w w BFP4F czy BFH i ta samo waluta. Ale to nie to.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

No ok prezentacje nie dam ponieważ i tam dacie na NIE . No ale nie zdziwi mnie to przecież takie dewoci nie docenią porządnych gier ... Tylko w AC i ME bez cheatów walą .

Do zamknięcia temat

Gram w :

Opublikowano

Nie. Jeżeli nowy dział do via www to lepszy będzie Haxball niż LoU...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...