Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące Zbierania boxów

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym się zapytać jakim cudem poniektórzy gracze zarabiają na 1-wszej gali po 20-30k uridium na 24h. Gdy ja w ciągu 24 h zarabiam nieco ponad 10k urki ...

Opublikowano

normalnym wynikiem jest ok 1000-2000 uri na mapce na 1 h zalezy od serva i mapy

oczywiscie na statku z full speedem najlepiej na vedze, jesli na alienach to nawet 2-3 tys na 1 h w porywach do 4 na dobrym servie gdzie malo botow i nie niszcza cie inni

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ja na 1-wszej gali latam golcem 4 lvl Full napędy za urki .I zarabiam tylko 10-15k urki na 24h . Mam również Vege lecz bez Full napędów za urki i sytuacja jest taka sama ;/

post-486591-0-20812600-1339346652.png

Opublikowano

Ja na 1-wszej gali latam golcem 4 lvl Full napędy za urki .I zarabiam tylko 10-15k urki na 24h . Mam również Vege lecz bez Full napędów za urki i sytuacja jest taka sama ;/

Ciesz się, że przynajmniej znośnie ilości energi ci zbiera. U mnie na 10k boxów zbiera ~200 energi :)

Opublikowano

A mogę się dowiedzieć czym latasz i z jakim wyposażeniem . Scrina byś mógł pokazać . Był bym wdzięczny ^ ^ i " + " by poleciał za pomoc Diabliko

En mi nie jest potrzebna ^ ^ Mi zależy tylko na tym aby minimum te 20 k urki w ciągu 24h zbierać

Opublikowano

energia tez bardzo sie przyda na potem jak bedziesz lepszy to na wrota a to prawda boxy zbiera nieco gorzej niz ibot czy pbdobot ale zbierasz tyleile zbierasz bo masz malo napedow, w nie inwestuj w 1kolejnosci, i zobaczysz ze zbiory wzrosna, i podkrec promerium napedy i bedzie si;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

wyboc sobie ten statek speadhreat czy jak to sie tam nazywa kup do niego fs ( full speed - generatory za 2 k uri) i bd zbieral/a po 2-2,5 k uri na h

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to ibot czy kbot zbiera boxy na zasadzie który bliżej, a boxy bot zbiera jakoś dziwnie tak jakby opuszczał czasami nie które skrzynie.

Opublikowano

W tym się zgodzę . Każdy bot ma po prostu inną "Inteligencje" . Wielokrotnie zauważam jak pomija Boxy i leci dalej ;/

Opublikowano

Chmm jak na 1600 boxów to 31 to normalne , ale też dużo zależy od szczęścia

Oto przykład . Jak widzisz mamy podobne statystyki , wiec wszystko jest ok-ej

post-486591-0-50604100-1339363178.png

Opublikowano

To znaczy na Golcu mam 4 lvl i nie wbijam większego do puki na 1-wszej gali nie wyboce max lf-3 i osłony . Mam 2-gie konto 11 lvl prawie Vege. Latam nim na 2-giej gali .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...