Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktora broń ?

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec mam takie pytanka dotyczace broni :

1.Ktora bron dla snipera FRF2 czy Blaser ?

2.Ktora bron dla assaulta xm8 czy m4a1 M3 ? Bo xm8 przekonuje mnie wieksza odlegloscia i silniejszym DMG ale nie wiem wiec zwracam sie do was , i zdaje mi sie ze ma wieksze przyblizenie ;] ale chcialbym znac wasza opinie.

3. Skad wziasc maszynowke taka co ma duzo ammo ? Przydalaby mi sie na Scenario misje a nie widze w shopie ;/

Dla pointa nie pytam bo wybieram spas 15 bo poco mi maszynowa skoro mam na assaulcie ;] . Wiem ze sa poradniki ale jeszcze do was chce sie zwrocic .

Z gory dziekuje za pomoc.

Nowicjusz
Opublikowano

1. Fr-F2

"I will say it without shame. This gun is the best sniper rifle in all of AVA. If you want a sniper rifle, this is your best bet. It has super high damage, super fast scope, and overall excellent flexibility."

Cytat z forum ijji

Blaser często taguje

2. M4A1.MK3

XM8 ma duży bloom i niski rof z bliska zostaniesz zaspamowany mk3/parą

Na dalszym dystansie będzie ci trudno trafić ze względu na bloom

M4 ma większy rof, jest celniejsze , bardzo niski bloom , lepiej sprawuje się w cqc

3.MG4KE jest narazie dostępny jako pre-release za gcoiny w euro shopie będzie jak kiedyś tam będzie update

4. Shotgunem świata nie podbijesz oprócz spasa 15 trzeba mieć jeszcze jakąś dobrą broń

Opublikowano

ok dziekuje bardzo , ktos jeszcze jakas opinia? No wiem ze shotgunem swiata nie podbije ale przyda sie na ciasne mapki ;) a niechce np versek bo poco jak bede mial m3 na assaulcie , kazda bron wole miec z innego typu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...