Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe 40$ na przedmioty w Crossfire NA

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem strone z8games i zobaczyłem takie coś.

beztytuuwul.png

Znam troche angielski więc domyślam się, że można zarobić na tym 40$.

Ja się w to kliknie to wyskakuje takie coś.

beztytuu2za.png

Pisze, że za rejestracje na każdej grze dostane bonus 10$ na rzeczy w CF NA, ale zarejestrowałem się i nic nie dostałem.

Czy ktoś z was próbował zdobyć kase tym sposobem i udało mu się, bo ja nie wiem co źle robie.

Co pokolei trzeba zrobić by dostać kase?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz się zarejestrować jedynie na tych 3 pierwszych bo 2 pozostałe są tylko na Region USA. Może też trzeba stworzyć konto i wejść do gry.

Opublikowano

Kase dostaje się tylko za pierwsze dwa, bo za crossfire eu nic się nie dostaje. Dlatego zrobiłem ten temat bo nie wiem co trzeba zrobić żeby dostać tą kase. Musze być w 100% pewien. I pytam się was kto dostał kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale chodzi ci o nowe konto na crossfire z8games czy o to żebym założył konto na tych grach co za rejestracje dostane bonus? Ja próbowałem kilka razy nowe konto zrobić na tych grach za które jest bonus, ale kasy nie dostałem. Dlatego zrobiłem ten temat by się zapytać co trzeba zrobić żeby dostać tą kase. Najlepiej żeby te osoby w 100% wiedziały jakie rzeczy należy wykonać aby kase dostać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Raczej nowe konto w danej grze ??Według mnie to ciekawe trzeba czekać aż napisze ktoś kto ma o tym pojęcie :P

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Te 40 $ to nic innego jak 4 gry (poza CrossFire) rozlozone po 10$ na kazda , w ostatnich tytulach widac wyraznie ze dostaje sie specjalne itemy o tej wartosci Rufus char i w tej strzelance Starter Pack o tej wartosci a w pozostalych dwoch jakies gifty o wartosci 10$ na kazda .. TYLE o CF'ie nie ma mowy

Opublikowano

@up jemu chyba chodzi o to że te 10$ niejest wypłacane np. Tobie, tylko dostajesz do danej gry przedmioty o "wartosci" 10$. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem ;] Pozdrawiam

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

BoYaa jeżeli jesteś już modem to popraw stylistykę zdań bo aż płakać mi się chcę jak czytam Twoją wypowiedz :huh:

PS: Banuj i tak mam wyjebane na to zjebane forum :unsure:

ZAPRASZAM NA : x

//chciałeś to masz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

@up To nie jest lekcja polskiego, że piszesz wszystkim o błędach w zdaniu. Ja rozumiem to co BooYaa pisze. Jak chcesz aby nikt nie robił błędów to zarejestruj się na forum dla polonistów, tam nikt nie robi błędów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...