Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]itemow na tym ss!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje takie eq jakie jest na ss bo chialem je sobie dodac do privka ale nic nie znalazlem coraz wiecej serverow ma te eq ale zadnym forum nic nie ma na ten temat, za pomoc dam wszystko ! :P

jbc te eq z servera

RivendelMt2

eEY8A.png POMOCY! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To tak gosciu pewnie sam robiłeq ustawiałał parametry a zdjęcia wybierał z innych gier czy cos. Jestem w stanie Ci powiedzieć, że w tarczach druga i ostatnia to zdjęcia z Heroes III lub V nie pamiętam dokładnie:P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Przypomniało mi się;p Ta druga tarcza jest z Heroes III i chyba dodatek Armagedon's Blade a ta ostatnia albo z samych Heroes III albo z dodatku do nich The Shadow Of Death. Chodzi Ci o zmiane wyglądu itemków? Za bardzo to sie tym nie bawie ale jak na moje to gosciu każdy item oddzielnie robi i dodaje zdjęcia z innych gier(w folderach z grami sąfoldery z całą masą różnych fotek) i potem jakoś to montuje w całość i mu powstaje spójny plik. Jak coś moge sie mylic.

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...