Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych słuchawkach ?

http://allegro.pl/sluchawki-philips-shp1900-nowe-gwar-24m-kurier-i2401219269.html

Ich maksymalna cena nie przekracza 40 zł.

Opublikowano

Nie polecam plastikowego pałąka, szybko i łatwo się łamie. Lepsze są metalowe. Tego filipsa też miałem, co prawda najdłużej ale w końcu nie wytrzymał. Od tego czasu mam natec scorpion z metalowym pałąkiem i mam nadzieję, że nie puści tak szybko. Może i zależy to od przechowywania ale jak normalny user ma przypadki losowe to i słuchawki ucierpią prędzej czy później. Najgorsze jest to, że pęka on przy samych muszlach... Za każdym razem, wszelkie headsety jakie miałem :E Pomimo klejenia głupią taśmą klejącą drugi padał po jakimś czasie.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Pech...

Sorry, ale pytałem się co sądzicie o tych słuchawkach. Jak najbardziej przyjmę też od was oferty z Allegro ze słuchawkami do maks. 50 zł z wysyłką. Tylko mają być bez mikra, bardzo wytrzymałe i dobre :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...