Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybki exp

DarkPL96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko expie ( bez hackow) dziennie nabijam po parenascie tys. expa to moge dostac dlv czy ban ?? (bo moga mnie podejrzewac o plvl) bo szybko nabijam lvl (mam 29) i zdarzylo mi sie wbic tylko chyba 5% na plv to chyba z 3,5k expa bylo (przypadkiem i to nie ja hackowalem) i nw czy sie bac o dlvl/bana czy nie, nw czy kupywac premke czy raczej sie nie oplaca.

Opublikowano

Na Warrock Stats kiedyś była taka skala Powerlevelingu 100 k expa dziennie ponad to chyba był powerleveling. lecz oni widzą w "logach" że wbiłeś w takim roomie ale sądzę że o 5 % (jeśli dosłownie tyle było) to sie nie doczepią. Ludzie wbijaja po 5 leveli wiec to jest pikuś.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli wbijasz tak szybko lvl bez żadnych wspomagaczy to na 100% nie dostaniesz bana/ dlvl'a.

Oni widzą to w logach czy miałeś jakieś hacki lub boty. Widzą nawet to na jakim roomie grałeś czyli ile było osób i jak szybko gra mijała :)

Banów za nic nie ma. (no może kiedyś były ale to było przez maszynę)

Opublikowano

Banów za nic nie ma. (no może kiedyś były ale to było przez maszynę)

Dokładnie. Na Wr-stats kiedyś był podany limit i jeśli byś go przekroczył to dostałbyś dlvl, a potem bana. Jak grasz normalnie, nawet jak no-life to nie szans, aby Cię zbannowali, bo nie jesteś w stanie ubić tyle EXP'a ile tam było podane w tym limicie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Boże!

Widzisz i nie grzmisz!?

Zadawaj jeszcze głupsze pytania! TO już któryś twoj temat o Power Lvling'u.

Za wszystko możesz dostać bana czy dlvl, zrozum jak im się napatoczysz lub wkradnie się błąd do systemu to Ci IP zbanują i bd cie mieli w d*pie.

Jak się nie ogarnia FFA OPK ROOM to się nie wchodzi! A nie że normalnie expimy a tu kolesie wbijaja i wez im tlumacz dlaczego nie mozna zabijac, i dlaczego koles cheatuje.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

a mnie wku**ia to że jak mi nieraz dobrze rundka idzie to zaraz wyzywają od gpsa, że mam hacki i piszą że wyślą na mnie ticketa a nie hackuje.

i moje pytanie czy moge dostać bana czy nie ?

ale na 100% nie mam hacków. poprostu mi czasami dobrze idzie.

Jachna i takiej odpowiedzi oczekiwałem dzięki i like

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

@UP