Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolor felg do skutera

fms130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to standardowe

Srebny,Czarny czy że chcesz naprawdę coś innego to wybierz zieleń,widziałem też czerwone ale do dupy sa

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kolego, zrób zdjęcie swojego skutera i wtedy dostaniesz ode mnie dobrą radę co do koloru ;)

Tak to powiesz mi że twój skuter ma kolor jasno żółty i dobiorę Ci felgi do tego czarnę a mogą pasować szare lub srebrne ;)

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

To jest skuter, a nie jakieś Ferrari o.O Jak chcesz moim zdaniem żadne rzucające się w oko czyli jaskrawe odpadają. np. czarne xD

Opublikowano

No kolega 2xUP pojechał po bandzie ;) , Ty pewnie widziałeś Ferrari i na 100% jechałeś nim :) ok..

Skuter też daje dużo frajdy , a tym bardziej przy grzebaniu w silniku ;) , chodź 2xUP dobrze napisał co do jaskrawych kolorów, ponieważ skuter moze być fioletowy a Ty jebniesz feldze jaskrawy zielony to wpierdol na mieście za to :P

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

BIAŁO -- CZERWONE

Ja wczoraj takie widziałem i mi się spodobały :D Tylko, że w samochodzie

@@@@@@

Chodzi mi o to, że pól felgi białej a pół czerwonej.. :ninja:

3t6EGVz.png

Opublikowano

no wiec tak, dzis zrobie zdj skutera bo jeszcze musze wymienic cylek na 70 i pierdolic sie ze sworzeniem ;d

Opublikowano

U mnie w samochodówce, co roku bawią się w malarzy felg, jak i w motorach, tak i w samochodach. Królują kolory jaskrawe, rzucające się w oczy. Mocny odcień fioletowego, żółte, różowe, czerwone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...