Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś roku gram w lola, dzisiaj wchodzę tak normalnie żeby sobie pograć i wyskakuje mi komunikat że złe hasło no to pomyślałem że się pomyliłem, ale nie próbowałem chyba z 20 razy. Odzyskanie hasła nic nie da bo e-mail też jest zmieniony. Dzisiaj przyszła mi taka wiadomość:

Witaj, Przywoływaczu!

Upewnienie się, że Twoje informacje są bezpieczne jest dla nas bardzo ważne. Dlatego też jest nam niezmiernie przykro Cię poinformować, że hackerzy mogli uzyskać dostęp do niektórych informacji przypisanych do Twojego konta. Najważniejsze z nich to adres email, zaszyfrowane hasło do konta oraz data urodzenia. Żadne informacje na temat płatności nie zostały naruszone.

W ramach zapewnienia lepszego bezpieczeństwa, zalecamy zmianę hasła do Twojego konta, logując się na eune.leagueoflegends.com i odwiedzając stronę ?moje konto? (?My account?) (link znajdziesz po zalogowaniu się w prawym górnym rogu naszej strony). Jeżeli korzystasz z tego samego hasła na innych serwisach, zalecamy je również zmienić.

Dla Twojego bezpieczeństwa, powyżej podanego adresu nie da się kliknąć. Jeżeli potrzebujesz zalogować się na swoje konto, wpisz adres strony bezpośrednio w pasku adresu przeglądarki. Prosimy abyś zachował(a) wyjątkową ostrożność przy wszystkich wiadomościach email zawierających załączniki lub linki.

Umieściliśmy temat na forum zawierający znacznie więcej informacji oraz najnowsze oficjalne wieści w tej sprawie na eune.leagueoflegends.com/board w dziale ogłoszeń.

Serdecznie przepraszamy za spowodowane niedogodności, oraz prosimy o Twoją niezwłoczną uwagę w kwestii zresetowania Twojego hasła.

Słyszałem, że żeby zmienić hasło trzeba napisać do supportu, ale nie pamiętam kiedy to konto założyłem. Czy konto jest już stracone?

Opublikowano

Ja miałem tak samo :)

Napisz do supportu albo kliknij odzyskaj hasło - Też myślałem że mam email zmieniony bo jak próbowałem zmienić email to pisało, że stary email nie jest poprawny, ale wiadomość z linkiem do zmiany hasła przyszła na dobry email.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...