Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Premium- wersja pudelkowa.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tej wesji dostepnej w empiku. Czy mozna juz ja kupic jak sie normalnie idzie do sklepu? Czy tylko narazie sie da przez internet?

Opublikowano

no w empiku na stronie pokazane jest pudełko premium, chyba logiczne? natomiast sobie poczekasz do 21 hehehe

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

No chyba nie odpowiedziales mi na pytanie hehehehe. Pytam sie czy mozna isc do sklepu i sobie kupic juz teraz!? Czy musze czekac do 21 zeby isc do sklepu i wtedy dopiero kupic!? To ze moge sobie teraz zamowic no to raczej ze jest logiczne -.- Ale ja sie pytam o to czy moge tam isc i kupic teraz a nie 21...

Opublikowano

No chyba nie odpowiedziales mi na pytanie hehehehe. Pytam sie czy mozna isc do sklepu i sobie kupic juz teraz!? Czy musze czekac do 21 zeby isc do sklepu i wtedy dopiero kupic!? To ze moge sobie teraz zamowic no to raczej ze jest logiczne -.- Ale ja sie pytam o to czy moge tam isc i kupic teraz a nie 21...

Misiu, przecież CI napisałem, używaj główki :)

EDIT: co do paczek za granice to musisz sprawdzić bo chyba gram albo empik wysyłają jak nie to próbój zagranicznych stron jak widze może i jesteś w Birmingham to może dorwiesz w tamtejszych empikach czy mają sklepy z grami jak nasz polski srempik )

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

To ze mozna zamawiac przez internet pozniej (21) to nie znaczy ze w sklepie juz tego nie ma. Ale dobra nie bd sie klocil.

Do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...