Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z RGSC w Gta 4 -

KruchyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki, nie mogę się zalogować do RGSC <aplikacji> ale jak wchodzę na stronę http://socialclub.rockstargames.com/ to się normalnie loguję ..

kiedyś mi GTA 4 chodziło bez problemu a teraz takie akcje się dzieją.. Próbowalem wyłączyć Firewalla zaznaczać w opcji pliku "Uruchamiaj jako administrator" i nic ..

Szukałem na internecie ale żaden sposób nie pomaga .. Próbowalem też usunąć RGSC i pobrać bezpośrednio ze strony zamiast instalować z płytki ale nadal nic ..

W czym jest problem ?

Odrazu mówię że mam Windowsa 7

Opublikowano

Zarzuć screenshotem, aplikacja w ogóle się nie uruchamia, czy po prostu nie możesz się zalogować?

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Dobra już jest ok, ale teraz następny problem.. Klikam normalnie START i wyskakuje mi że nie jestem zalogowany do GFWL, nie wiem jak się zalogować na to .. Mam to pobrane usuwałem to sciągnełem ze strony producenta i zainstalowałem na nowo i nic .. Nawet kiedy klikam przycisk HOME to mi nie wyskakuje GFWL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...