Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Prywatny server metin2 hamachi - prosba o pomoc w rozwiazaniu kilku bledow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak.Potrzebuje pomocy w rozwiazaniu kilku bledow.Najlepiej napiszcie tutaj albo podajcie link do tuta jak dane bledy lub dodatki skasowac/dodac rozwiazac :

- ksiega militara/ksiega boja i zdjecie konia nie dziala gdy klikam na nie nie przychodzi kon (dajmy mam 15lv konia uzywam ks boja i wyskakuje ''ta ksiega nie jest odpowiednia'' albo jak mam 7 lv konia uzywam zdjecia konia to tez wyskakuje ''ta ksiega nie jest odpowiednia''

- wgralem mooby i grote na serva tyle ze mooby widac wtedy gdy do groty wchodze przez doline, i tu mam prosbe jak usunac wejscie przez m1 ? zeby wogole nie mozna bylo tamtedy wchodzic

- czcionka ktora napisane sa rozne nazwy dajmy moj nick w grze,nazwa handlarki roznosci itd jest taka mala niewyrazna czcionka napisana,czy darade to jakos powiekszyc ? zeby bylo tak jak na plu ?

- jak dodac max lv 120

- jak dodac lv oraz range kolo nicku

- jak odbugowac kd +6 tzn np wodny kamien smierci +6 (tyle ze obok nie pisze ile daje na kryta)

- jak skasowac drop perel (z kazdego mooba nawet na 99lv dropia mi perly i to nawet sporo bo okolo 1perla z co 2 stwora

- jak spolszczyc teksty to co mowi np kowal,bo narazie mam chinskie znaczki

- w m1 jinno jest taki monument gdzie pisze : GM : zmien plec,GM QUESTY - ucho tanaka,swieta premiera itd chce ten monument usunac zeby go poprostu tam nie bylo

- gdzie mozna znalezc i jak dodac taka ladna blekitna wode ?

- gdy wchodze przez spolszczenie na swojego priva to jest 5 serverow ? nie wiem po co jak mam tylko 1.Jak usunac te zbedne servery ?

- kod usuniecia postaci nie dziala w navicacie mam 1234567 a i tak nie dziala gdy chce skasowac postac

- gdy wchodze do groty nie pisze ze potrzebuje krwistego kamienia,jak zrobic zeby przed wejsciem do groty rządało krwistego kamienia ?

- jak zwiekszyc resp metinow np w red lesie,dolinie orkow itd

- na poczatek gry dostaje sie : pd,rekawice,zwiekszona pojemnosc,3reka,marmur rybaka,wieksza ilosc pkt milosci i wieksza szansa na ilosc yang (tutaj chce usunac marmur rybaka,wieksza ilosc pkt milosci oraz rekawice zlodzieja i pd) - chce tylko zeby zostalo 3reka oraz powiekszony sklad

- jak zwiekszyc dlugosc trwania np 3 reki na poczatek gry tej na gorze ? bo narazie jest tylko na 300dni chce poprostu zeby bylo 3000dni (nie mowcie mi ze tyle server nie postoi) poprostu chce zeby wszystko bylo dopracowane

- jak zmienic wyglad krecacej sie na dole monety ? narazie jej nie ma jest czerwone tlo

- gdy przywoluje sobie rose do eq komendą /item ... dajmy jest to zielona roska.to pisze ze jest od 36 lva ? jak zmienic do 55lv ? oraz nie pisze wogole ile ona daje,jak to zmienic zeby byla od 55lv i pisalo ile daje %

- gdy przeciagam itemek na kowala to niewyskakuje tabelka z ulepszaniem tylko jakies chinskie znaczki [miecz nie jest +9 upewnilem sie]

NARAZIE TYLE JAK COS ZNAJDE JESZCZE BLEDY TO NAPISZE

ie068n.jpg
Opublikowano

Masz ale nie wszystkie :

<-------- Max 120lvl

<-------- tu masz jak spolszczyc mobproto i itemproto przyda ci się

- jak odbugowac kd +6 tzn np wodny kamien smierci +6 (tyle ze obok nie pisze ile daje na kryta)

Jak nie masz jeszcze swojego clienta to sobie zrób ściągnij np. SuckMt2 i wszystko zedytuj dużo jest poradników jak się nie mylę to tam jest wbudowane już to.

http://www.youtube.c...=endscreen&NR=1 <------------------

Jak spolszczyć nazwy npc i mooby na swoim prywatnym serverze

http://www.youtube.c...h?v=VIbeLxaEXzw <------------ Zmianna dropu i expa z dannego mooba

<----- jak spolszczyć wlasnego priva

<--------- tu masz jak zrobić spolszczenie do swojego priva

- kod usuniecia postaci nie dziala w navicacie mam 1234567 a i tak nie dziala gdy chce skasowac postac

Co do tego radził bym zrobić swoiom stronę do priva :

Może ci się przydać

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...