Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra wyłącza sie po kliknięciu graj.

Harnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem loguje się do gry. Jest wszystko OK. Lecz gdy klikne Przycisk Graj wyskakuje okno i jest napisane:

Wystąpił problem z aplikacją nfsw.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jak na to poradzić ? Proszę o odpowiedz.

Harnix ;D

Opublikowano

Miałeś już tak wcześniej?

@edit czy wcześniej normalnie wchodziłeś do gry? Czy dopiero NFSW zainstalowałeś?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Miałeś już tak wcześniej?

@edit czy wcześniej normalnie wchodziłeś do gry? Czy dopiero NFSW zainstalowałeś?

Nie od wczoraj mam tą gre i nie działa.

Harnix ;D

Opublikowano

Nie od wczoraj mam tą gre i nie działa.

W takim razie sprawdz czy masz zainstalowane programy takie jak : NET Fremawork 2.0 i 4.0 , Service pack 3 ( do XP) lub Service pack 2 (jeżeli masz viste.) Sprawdź również czy twój komp uciągnie gre.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

W takim razie sprawdz czy masz zainstalowane programy takie jak : NET Fremawork 2.0 i 4.0 , Service pack 3 ( do XP) lub Service pack 2 (jeżeli masz viste.) Sprawdź również czy twój komp uciągnie gre.

\

Ok. Frameworka chyba mam. A może Directx?

Harnix ;D

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy masz to wszyscy co napisałem, jeżeli nie masz, to ściagnij i zainstaluj.

Gra też potrzebuje Directx 9.0c.

Tutaj masz wszystkie minimalne wymagania gry. Sprawdź czy twój komputer uciągnie gre.

https://help.ea.com/pl/article/need-for-speed-world-minimum-specs

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Kolega wyżej dokładnie mówi - zastosój się do tego i sprawdż czy wszystko masz.Ja stawiam na komp ze za słaby i nie uciągnie gry.Najlepiej jak podasz konfiguracje kompa.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...