Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przez cheatengine zdobyc bardzo duzo żetonów jak mam tylko 5 ? Pliss o odpowiec daje LIKe

poczebuje żetony w topeleven jak zdobyć przes cheatengine som inne programy by zdobyć ? pliss o szybkom odpowiec ? dajel LIKe :)

topeleven to gra na fackebook jak by ktoś niewiedział :)

postac-32.jpg

Nowa Odsłona!!!Zapraszam !!!! ALLLLL

Opublikowano

Jak dobrze rozumuje to te żetony trzeba kupować za kase, i z tego co wiem akurat ich nie da sie pomnożyć.Ale gdyby się dało to po prostu znajdujesz proces przeglądarki, wyszukujesz liczbe '5', wydajesz np: jeden żeton i szukasz liczby '4'. TO taki najprostszy sposób.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hah , to nie możliwe .

Przecież wiadomo , że właśnie takie gry nie mogą mieć dostępu do przemnażania czegoś .

To kupuje się za kasę . A gra by zbankrutowała gdyby każdy by se tak mnożył je . :)

Przeważnie takie gry znają już nasze zacne plany hackowania :D .

Ty już się o to nie bój . Zabezpieczenia mają więc wątpie, że się uda.

Ale próbuj , próbuj ! : ]

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

@up, nikła szansa. Dla takich gierek szansa na udany hack poprzez CE jest naprawdę mała, o ile wogóle jej nie ma, szczególnie jeśli rzecz którą chcemy kupić, kupuje się :D Podejrzewam że to wszystko jest zapisane w bazie danych, so....

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...