Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nether Minecraft [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [10 slotow]

126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngNether MinecraftDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 178.32.201.168:8015

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10

de2zjo.gifBiala Lista: Tak

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

TeleportSuite, Vault, iConomy, over9000homes, AuthMe, LWC, WorldGuard, AntiCreeper3, Jobs, ChestShop

1337427292-U363900.png

Mądry i doświadczony ;)

Administracja: Kamilm, Arex1996, Rudek

1337427314-U363900.png

Nether Minecraft - czysty survival. Jeśli masz odrobinę oleju w głowie, jesteś samodzielny i masz smykałkę do budowania, to ten serwer jest właśnie dla Ciebie!

Zgłoszenia do whitelist w tym temacie.

1336669726-U363900.png

Opublikowano

mam dla was propozycję by dodać plugin faction wówczas będzie to prawdziwy survival .Gracze będą mogli przystąpić do gildii i sami dawać sobie cuba oczywiście jeśli maja tyle pkt będzie tez można podbijać gildie jeżeli dana gildia będzie miała minusowe pkt. ;d Wtedy będzie można usunać plugin lwc .

Opublikowano

Szukacie profesjonalnego serwera ? To nie tutaj.

Wbiłem na serwer razem z kolegami ;) Liczyliśmy na ciekawą grę. Zbudowaliśmy bardzo dużo, no i pewnego razu zaatakował nas Admin Arex1996 oraz Paszczak, kolega admina, który co jakiś czas dostaje opa ;-).

No dobra, pvp on więc zaczęliśmy ich atakować. To od razu pojawiły się komentarze "Koniec Wojny". Kilka dni temu dowiedziałem się także, że Bugi są dozwolone :D. To mnie rozśmieszyło. No więc zaczęło się kopiowanie itemków. W końcu dozwolone, nie? Często było tak, że ktoś nam rozwalał farmę.

Wczoraj wieczorem jak wbiłem na serwer znikły ze skrzynki diaxowe zbroje oraz miecze. Na początku pomyślałem, że to mi kolega zakosił. Dzisiaj rano pytam go, czy się czegoś nie pożyczył. Dowiedziałem, się że nie, więc poszliśmy zabić Paszczaka, który posiadał identyczny miecz z identycznym enchantem. Możliwe, że sam go zrobił, no ale bez jaj.

Wkrótce zaczęliśmy zabijać kogo się da, bo w końcu pvp on ;). Następnie zostaliśmy oskarżeni o używanie bugów. Przyznaliśmy się. Przecież było to legalnie ;D

Kilka razy ja oraz mój kolega zostaliśmy skickowani i zabici przez konsolę, a później tylko ban ;)

Chcę dodać, że admin nie umie sam zrobić plików serwerowych. Nie było ani permissions, ani essentials. Po prostu nic.

Proszę nie oczekiwać ode mnie odpowiedzi w tym temacie. ponieważ nie mam zamiaru już tu zaglądać. Jeśli ktoś z adminów i jego kolegów chce się pokłócić to zapraszam na PW, żeby nie robić zbędnego spamu.

Pozdrawiam, Zarghor

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...