Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak dowiedzieć się, jakie imię, nazwisko i email podawałem w czasie rejestracji ?

xsamas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak moge dowiedziec się jakie Imie , NAzwisko i E-mail podawałem jak zakładałem Konto w combat arms . Prosze o szybką odpowiedz .

Opublikowano

Emaila da się sprawdzić, logujesz się na swoje konto na stronie CA, wchodzisz na forum Nexona Combat Arms i na górze po prawej klikasz napis My Profile, tam masz swój email.

Opublikowano

A na date to poświęć ok 2h dziennie. 3D i będziesz miał. Dajesz po kolei i zaznaczasz sobie rok który sprawidziłeś gdzieś na kartce. Sprawdzasz tak:

np. 01.01.1910 i wyślij. 02.01.1910 i tak cały miesiąc aż do 31.01.1910 i później 01.02.1910 i jak cały rok zrobisz to na kartce zapisz, żebyś wiedział, że sprawdziłeś.

Pamiętaj datę, którą sprawdzasz w razie by ci weszło odrazu zapisz na kartkę jaka ci weszła.

A resztę tak jak koledzy mówią sprawdzasz!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Jeśli nie znasz daty zapytaj rodziców, A o imię i nazwisko to już większy problem. Zobacz może na jakimś zeszycie się kiedyś podpisałeś albo kolegów się popytaj.

Opublikowano

somanyidiots

+1

tak dajcie 5% za spam :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Panie Filip nie chce spamować ale w informacjach o profilu masz masz parę błędów. "Maxiu mi zrobił tom najlepszom na świecie sygne." Piszę się i najlepszą!

//Takie uwagi na PW

Opublikowano

Nie chce spamować. Ale to jest celowy błąd, czyli mistyfikacja.

A to co napisałeś to wcale takie zabawne nie było. Kolega naprawdę ma problem, a ty się z niego nabijasz.

Zobaczymy jak ty będziesz miał problem!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@UP

Chłopie zabłysnąłeś szansa 1 do 10000000000000 ?? Czy jeszcze więcej? Za Chiny zwykły user nie wkradnie się do bazy danych Nexon'a -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...