Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekoder - (Do odbioru na ziemnej...)

DobriDej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chciałem was prosić o pomoc w wyborze dekoderów... potrzebuje konkretnie dwa dekodery.. na dwa telewizory :D (Nie muszą być takie same)

Nie wiem zbytnio na co mam zwracać uwagę... interesuje mnie aby zawierał nagrywanie, cofanie, stopowanie itp...

Już jeden dekoder mam na oku... Z największą popularnością na allegro.. prawię 400 zakupów... oto i on :

http://allegro.pl/dekoder-stb-mpeg-4-e-ac3-tuner-dvb-t-kabel-euro-i2364419384.html

Jeszcze jest bardzo podobny dekoder to tego wyżej, z tej samej firmy, od tego samego sprzedawcy...

Jest ponoć nowszy i uzbrojony w ulepszone opcje takie jak : (Opcje wymienione są na samym dole aukcji tej wyżej)

- POSIADA PRZYCISKI NA GŁÓWNYM PANELU DO ZMIANY KANAŁÓW

- POZWALA NA ZMIANĘ WIELKOŚCI CZCIONKI ORAZ JEJ KOLORU W FILMACH

- PROSTE MENU

- UŁATWIONE PROGRAMOWANIE NAGRYWANIA

- WYGODNIEJSZY PILOT

A oto aukcja do niego :

http://allegro.pl/dekoder-90hd-mpeg-4-e-ac3-tuner-dvb-t-kabel-euro-i2401854005.html#tabsAnchor

I teraz proszę powiedzieć który wybrać... ten popularniejszy czy ten niby nowszy ? A jak nie to jaki inny ?

I żeby nie był za drogi... :)

Opublikowano

co ty piepszysz, mowa o tv naziemnej cyfrowej ( aktualnie jest 24 kanały telewizyjne w trzech pakietach ) a nie satelitarne więc zacznij czytać ze zrozumieniem i wypowiadać się na temat który znasz bo to całkiem innego rodzaju sprzęty

drugi jest w miarę, miałem okazję rzucić okiem na działanie i nie było problemu z nim

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...