Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] kogo kupic

Key Wizz Pyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Garen jest za 1350 i szczerze to nie jest za dobry pick na dłuższą metę. Late praktycznie useless, jedynie early ma dobre, ale są lepsi. Irelia latgame champ, early może nie za ciekawe, ale jak wyfarmiony z topa wyjdziesz to gg dla przeciwników :) za 4800 to jeszcze bym Ci polecił Jarvana - cool jungler, dobre ulti (arena), aoe slow, dobry gank od 2lvla :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Garen jest za 1350 i szczerze to nie jest za dobry pick na dłuższą metę. Late praktycznie useless, jedynie early ma dobre, ale są lepsi. Irelia latgame champ, early może nie za ciekawe, ale jak wyfarmiony z topa wyjdziesz to gg dla przeciwników :) za 4800 to jeszcze bym Ci polecił Jarvana - cool jungler, dobre ulti (arena), aoe slow, dobry gank od 2lvla :)

aaa zapomniałem napisać ze ja nie lubię Junglować i nie mam zamiaru. Ale dziękuje za Jarvana :D

Opublikowano

Zastosuj sie do generatora zlecen bo ci temat zamkną ;).

Irelia jest dość dobra

Długo postoi na linii

Dobra na solo lane

Ulti dobre pod gonitwe przeciwnika z low hp

Dash

CC

Dość wytrzymała

Polecam ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bierz irelke, sam gram glownie garenem no ale to prawda w late nie jest taki dobry jak w early w early mozesz miec 5/0 a potem w tf kupe robisz tylko ulti na dobitke ;x

Dziękuję.

A doradzilibyście mi jaką skórkę kupić???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...