Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy latwo wygrac m14 ebr?

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy latwo wygrac m14 ebr ponieważ niektorzy mowia ze tak a inni ze nie i jezeli latwo to jak losowac ?Posze o przeslanie jakiegos filmiku albo jakis opis.

Opublikowano

Sam sobie powiedziałeś "losować" to znaczy, że to jest losowe. Próbuj z różnymi siłami rozkręcenia to nie jest powiedziane, że w 1 miejscu 1 EBR

Gość patrykkos
Opublikowano

To nie ma znaczenia. Nie ma żadnej techniki na wygrywanie, to są tylko wymysły graczy.

Wszystko zależy od Twojego szczęścia a nie od tego jak losujesz

:D

Opublikowano

No nie wiem :)

Ja na "Na" wygrałem w 9 losie a na "Eu" w 3 :]

Customke losowałem z 60 razy i nic!

1339148375-U575627.png

Opublikowano

EBRkę łatwo wylosować najłatwiej te co są za 800rp ale czy wylosujesz to zależy od szczęścia a na NA widziałem na Yt filmik ze zdjęciami gdzie co jest tylko nie pamiętam nazwy ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ktoś się orientuje jakie są szanse na wygranie głównej nagrody w skrzynkach?

Jak jest do wylosowania np. w jednej paczce są trzy bronie tak jak na crossfire NA, na halloween albo inne święta, to wtedy najłatwiej wygrać, na crossfire eu to chyba też tak jest. Nigdzie nie jest zapisane ile % szans na wygraną, to zależy od szczęścia

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja losowałem EBR i trafiłem za 4 razem, Customke wylosowałem dopiero za 97, więc to zależy od szczęścia, jest między tym a tym różnica.

sygnaturah.png
Gość patrykkos
Opublikowano

Zależy jak je wypełniasz. Musi się wszystko zgadzać i zazwyczaj trzeba potwierdzić e-mail

:D

Opublikowano

Najlepsze sa ankiety lub te ze zagraj w cos bo masz juz konto

Najlepsze sa ankiety lub te ze zagraj w cos bo masz juz konto

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...