Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug/Tut] Wrota !

romex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak sięto nazywa , ale znalazłem taki błąd w grze .. Dzisiaj skoczyłem do bety w małe kryśki zebrałem je w kupie podleciałem wystawiłem peta i kamikadze w mk. tylko 8 krysiek w ogóel nie oberwało . Później złapał mnie lag i padłem. naprawiłem się i znowu wskoczyłem , byłem pewien że będą wszystkie , ale te kryśki co wtedy lekko dostały z kamikadze to już ich teraz nie było :D

Nie wiem czy już ktoś o tym pisał , ale dzisiaj to odkryłem a nie widziałem żeby było coś na forum :)

Opublikowano

Nie wiem jak sięto nazywa , ale znalazłem taki błąd w grze .. Dzisiaj skoczyłem do bety w małe kryśki zebrałem je w kupie podleciałem wystawiłem peta i kamikadze w mk. tylko 8 krysiek w ogóel nie oberwało . Później złapał mnie lag i padłem. naprawiłem się i znowu wskoczyłem , byłem pewien że będą wszystkie , ale te kryśki co wtedy lekko dostały z kamikadze to już ich teraz nie było :D

Nie wiem czy już ktoś o tym pisał , ale dzisiaj to odkryłem a nie widziałem żeby było coś na forum :)

Odkryłeś ameryke :] Ten bug jest znany prawie od wprowadzenia peta :P Myślisz że jak wykręciłem 512 alf ? DK zawsze omijam :P

Opublikowano

Ej znalazłem lepszego buga jak wskczysz do wrót i dedniesz to musisz się naprawić.Ten BUG jest znany od dawna nic nowego nie powiedziałeś n00bie

Opublikowano

@up czemu piszesz , że jest noobem ? Nie wiedział może i tyle ...

Ja też o tym wiedziałem;p

Ale masz + za to , ze sie chciałeś podzielić;]

WojakPL

Opublikowano

Dokładnie najlepiej zjechać młodego forumowicza od razu a co ! Tylko potem nie marudźcie że nikt nic nie chce udostępniać na tym forum. Romex 77 tylko taka mała prośba na przyszłość opisuj trochę lepiej tutki i bugi ;)

Pawx jest znany od dawna ale jakoś nikt go nie opisał trochę to dziwne prawda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...