Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Brakuje miejsce w pamięci telefonu ? ZOBACZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli przy ściąganiu większej ilości aplikacji twój telefon drze się "Mało miejsca w pamięci telefonu" to jesteś w dobrym miejscu !

Przenieś wszystkie aplikacje na kartę SD ?

- TAK, to możliwe ! :P

Załóżmy, że brakuje nam na telefonie miejsca (ponieważ jest zapchany aplikacjami), a na karcie SD mamy w ch** miejsca.

Będziemy potrzebować programu

App 2 SD PRO

pozwoli on nam przenosić aplikacje z telefonu na kartę SD

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Opublikowano

Program tak jak inne - dziala na tej samej zasadzie. Tylko pytanie czym sie rozni wersja zwykla od wersji pro? Tylko cena i kilkoma nieprzydatnymi funkcjami?

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

pro robi automatycznie na kartę, zwykłą trzeba ręcznie przenosić

przy nowszych wersjach systemu albo przerabianych romach całkiem już zbędny program

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że karta klasy 6 (co najmniej) jest potrzebna ponieważ aplikacje mogą mulić.

91559340492394285824.jpg

Uczeń
Opublikowano

A czy można przenosić na jakąkolwiek pamieć? Mój SGS ma 8Gb wbudowanej i 8Gb kartę, ale wewnętrzną dzieli na partycję ROM i kartę, a kartę jako pamięć USB. Czy da się przenieść na pamięć USB (czyli kartę) ?

Opublikowano

@UP

Ale titanium backup sluzy to robienia backupu danych (aplikacji) a nie przenoszenia ich zeby wyswietlaly sie w zarzadzaniu aplikacjiami.

@3xUP

Na pewno inny program sprosta takiemu zadaniu (wystarczy wybrac miejsce docelowe przenoszenia aplikacji).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

jakby by nie było do przeniesienia aplikacji na kartę sd wcale ie trzeba żadnego programu wystarczy wejść w aplikacje kliknąć w aplikację i nacisnąć opcję przenieś na SD, programy robią to po prostu automatycznie

oczywiście wymagana nowsze wersje Androida 2.3.x i 4.0.x by mieć tą możliwość

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem jest to poradnik typu: chcesz rano wstawac budzac sie o danej godzinie, sciagnij alarm droid....

Opublikowano

jakby by nie było do przeniesienia aplikacji na kartę sd wcale ie trzeba żadnego programu wystarczy wejść w aplikacje kliknąć w aplikację i nacisnąć opcję przenieś na SD, programy robią to po prostu automatycznie

Zgadzam sie :)

Ta aplikacja jest zbedna bo kto nie ma teraz Androida 2.3.+ ?

Ale poleci Lajk moze kiedy sie komus przyda :)

Opublikowano

Słaby tutorial, nie opisałeś jak skonfigurować aplikacje na telefonie. Przypominam że trzeba podzielić kartę na partycję, a tego niektórzy nie potrafią.... ;>

2r76phk.jpg

Pomogłem ----> Lubię to !

Uczeń
Opublikowano

Słaby tutorial, nie opisałeś jak skonfigurować aplikacje na telefonie. Przypominam że trzeba podzielić kartę na partycję, a tego niektórzy nie potrafią.... ;>

Dokładnie tak kolego. Żeby wrzucić apki na kartę SD muszę najpierw ją podzielić na partycję, ale nasuwa się jedno pytanie: Ile można mieć tych partycji? Mam pamięć wewnętrzną podzieloną na 2 partycje, mam teraz dzielić kartę ? To prawie tyle ile mam w kompie :P .

Tym czymś da się przenieść tylko na tą 2gą partycję pamięci wewnętrznej w SGSie, nie na kartę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wlasnie tez mozna Titanium Backup przenosic wszystko zobacz sobie 2 zakladka :D

300 postów! FUCK YEA

To jest Backup i nie kłuć się z osobami które maja po 200 postów więcej -.-

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...