Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lann od początku twin spears

klasiek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem grać lannem i chciałbym "iść" nim pod twin spears. I mam kilka pytań :

-Jak zdobyć dobrą broń i pancerz na 20 lvl

-Jak zarobiać kasę w tej grze

-które questy zrobic.

Zaznaczę że próbowałem juz tłuc te skałki w lodowych jaskiniach ale za dużo kasy z tego nie ma.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

1. Wycraftowac albo kupic w markecie ; )

2.Robic dungi i sprzedawac przedmioty zdobyte w nich ;)

3. Wszystkie ; )

Liczę na luba i odpowiedziałem ci chyba na wszystkie pytania więc temat do zamknięcia ; )

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Wraz z tym jak robisz kolejne misje, zdobywasz nowe receptury na nowe przedmioty i zbroje. Niektóre rzeczy możesz craftować u innych NPC'ków (Np. Heavy/Plate u Fergusa, Light u Kirstie a Cloth u Clodagh).

@ Również, gdy będziesz robił pokolei wszystkie misje oraz misje poboczne dostaniesz broń na 20 poziom +5, kiedyś tego nie było, teraz macie bonus.

@2 Nigdy nie sprzedawaj wszystkich rzeczy u normalnego sprzedawcy, niektóre nawet najgłupsze przedmioty mogą mieć dobrą cene w markecie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...