Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ace client-pomożecie?

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym zainstalować ace clienta, słyszałem że może poprawić fpsy i ma fajne funkcje. Ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Gdzie to ściągnąć, jakiś poradnik itp? Boję się popsuć lol'a po prostu.

nf5l38.jpg
Opublikowano

ACE client to coś w rodzaju odchudzonej wersji zwykłego clienta, tam gdzie się dało coś poprawić to poprawili i na ACE jest stara struktura plików. ACE nie będzie się skłócać ze zwykłym klientem, można mieć obydwa klienty na jednym kompie, tylko, że ACE będzie miało inny folder tongue.gif

Przed Ace Clientem mialem 17-32 FPS.

Na ACE mam 30 FPS. Nie zapewniam cię, że też tak dobrze ci poprawi płynność gry, ale powinno choć trochę pomóc.

Podobno pomaga też ustawienie priorytetu lolclient.exe na niski tongue.gif

Napisz mi na jakich teksturach i rozdzielczości grasz.

ace-client.net

Tutaj masz minitut:

http://www.mpcforum.pl/topic/386852-download-lol-ace-client/

Opublikowano

Mam dosyć dobrego kompa. Gram na wysokich detalach 1280x1024. Nie zależy mi tak na fpsach bo aktualnie wachają się od 45 do 60. Bardziej chcę pobawić się interfejsem itp.

nf5l38.jpg
Opublikowano

A może zanim ściągniecie Ace-lola to zmienicie w grafice max fps na standard?

Też chciałem ściągnąć Ace-lola , ale strona mi od dwóch dni nie działa. U was tez tak jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...