Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat mam luka 42 lvl i maga 45 mag sp1 +1 lku +0 mag szybko pada i to mnie orche zniecheca macie jaka porade jak i kim grac ? Jak cos to 2 konto selam zalezy co mi doradzicie ;P

Opublikowano

Handel na forum zakazany.Ja bym bral jednak maga bo za 1lvl holly.Mam maga i ani razu jeszcze nie padlem nawet przy diablach z podziemia.U maga trzeba sporo cierpliwosci a u lucznika cos w stylu "napier***my! ".

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@Up

Zgodze sie z toba ze maga zostawic bo za lvl holy a holy zawsze wezma na lod (oczywiscie znajdz sobie fam) i wbijesz tak do 50 i beda cie brali do kazdego pt na lod

Co do luka moze i latwiej sie troszeczke expi no ale co do fam przyjmuja luki albo z sp1 na wysokim + lub z wk wiec albo wydajesz kase na ulepszanie sp1 lub musisz expic do wk inaczej zadko jaka dobra fam bierze luki na takim poziomie

Opublikowano

A jak mag tak na 55 lvl wypada bo ja jednak to uwielbiam w takich grach a wydaje mi sie że będzie padał możecie mnie wyprowadzić z błedu :P i co zrobić z 70 nd kupic żółwia bo mam 26 job czy coś innego :P?

Opublikowano

Powiem tak, dla maga ulepszasz sobie podstawowy skill na zasięg i już nie potrzebujesz żołwia.Mag ma zawsze małą ilość HP.Powiem Ci że może i wyexpią Cię na LoD ale kase bd musiał zbierać na reski żeby sam coś zrobić.Na szopy że zarobić musisz mieć DG (Dark Gunner) a to dopiero czwarta SP ! U łucznika jest o tyle łatwiej że na 46 lvl już mamy kartę atrybutu mroku - sin'a.Ale i tak teraz sporo fam robi rek. na łuczników na s3 np. QuoVadis bo mają same hollki i wojów.Fam na LoD Cię wyexpi ładnie i szybko ale później radź sobie sam -.-.Lub expisz cały czas sam ale jak magiem nie wiesz co robić bo na początku 4sp od razu dead to łucznika poznałeś wiesz jak nim grać i ładnie elegancko.Podałem to na przykładzie wyexpionej koleżanki (ShiWatashi) grała ona hollym.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...