Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Mam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy mam problem z serwerem minecrafta na bukkicie!

1.Moj kolega ma internet z Play i ma lagi u mnie na serwie a ja mam odpalonego serwa i nie mam nic lagow , wie ktos o co chodzi i jak temu zaradzic ? (Mam internet z TP livebox router moze to cos pomoze)

2.Wiem ze mozna wgrywac mody na swojego serwa na bukkicie tylko nie wiem jak prubowalem pare razy ale mi nie wychodzilo :(.Prosze o dokladne opisanie tego : jak wgrywac mody do serwera minecraft 1.2.5 na bukkicie albo o filmik jak znacie jakis :P.

Opublikowano

Po pierwsze to nie jest ten dział.

Po drugie jest to serwer hamachi czy co bo jak nie dedyk to dużo nie powiedziałeś.

Po trzecie jeśli hostujesz serwer swoim komputerem/routerem to wiadomo , że ty lagów nie będziesz miał

Po czwarte internet w play jest do niczego więc nie dziw się , że kolega ma lagi

Siema i nara

Opublikowano

Ty nie będziesz miał nigdy lagów, ponieważ ty do grania nie wykorzystujesz internetu. Zobacz sobie, nawet jak odetniesz internet będziesz mógł dalej grać na serwie. Lagi to kwestia twojego uploadu.

@up a Play ma akurat dobry internet w ofercie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...