Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przywracanie komputera do stanu fabrycznego

Drakeseko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.. Musze przywrócić mój komputer do stanu takiego jakiego zastałem go, gdy go kupiłem. Nie wiem czy można tak zrobić, jeśli tak, to czy mógłby mi ktoś opisać sposób? Jeśli się nie da, to chociaż jakieś inne opcję, które oczyszcza mój komputer, tak, żeby wyglądam mniej więcej jakbym go dopiero co kupił.

Czy formatowanie dysku C usunie folder "windows"? Wiem że głupie pytanie, ale gdy chcę formatować, to wyraźnie jest napisane : "formatowanie usunie WSZYSTKIE foldery na danym dysku".

Opublikowano

Format i instalacja systemu, tylko to go przywróći do stanu wyjściowego.

Gdy sformatujesz dysk C to chyba jasne że Ci usunie Windowsa ?

Opublikowano

włóż płytkę instalacyjną Windowsa, masz tam opcje partycjonowania i formatowania dysku

wystarczy zaznaczać dyski i wcisnąć odpowiednią opcje by formatowało, czytać chyba potrafisz to ci nie będę tłumaczył

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Format i instalacja systemu, tylko to go przywróći do stanu wyjściowego.

Gdy sformatujesz dysk C to chyba jasne że Ci usunie Windowsa ?

Właśnie chciałbym doprowadzić go do takiego stanu, w jakim zastałem komputer gdy go pierwszy razy włączyłem. (pare programów i koniec)

Można jakoś uchronic folder Windows na dysku C przed usunięciem? Mam płytkę z Windowsem 7 .

Opublikowano

zainstaluj ponownie bo nie można

albo usuwasz i formatujesz stawiając od nowa albo odinstalujesz programy i wywalisz swoje pliki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Dobrze, ale teraz to ja już nie bardzo rozumiem, czy jest jakiś bezpieczny sposób przywrócenia systemu Windows 7? Włożyłem płytkę instalacyjną Windows 7 do komputera, ale jedynie co mogę zrobić, to zainstalować Windows 7, mimo że już go mam na komputerze.

Czy mogę zformatować oba dyski i zainstalować windows 7 ?

Opublikowano

a kto ci broni , przecież chcesz mieć tylko windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ciekawe w czym ma zaszkodzić ? !

brak Windowsa nie szkodzi przecież komputerowi, możesz go nawet wcale tam nie mieć i będzie działał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...