Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShenLongMT2[PL][Hamachi]

Axeall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak serwer niby na gotowcu, ale kolega dodał wkład od siebie edytował handlarzy dał all ulepszacze do shopów, więc to będzie serwer 4fun/pvp.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

on jest taki madry

Adres ip:

--------

5.96.209.7

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP

No to idź się wyrzygać.... serwer taki " Se ", ale polecam ponieważ macie all ulepszacze w shopach itp... to odrazu możecie zrobić eq, więc nie piszcie durnych rzeczy ... każda wypowiedź typu " Nie zagram, kolejny gotowiec" zostanie raportowana,ponieważ mnie już wkurwiają takie osoby co piszą że nie nie zagrają a szczerze to nikogo to nie obchodzi.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

poda ktoś sieci bo zakładka się nie otwiera

ShenLongMT2-1 ShenLongMt2-2 itd

Wie ktoś dlaczego nie działa mi strona serwera ?

Wie ktoś dlaczego nie działa mi strona serwera ?

GA Off jest ;d

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Nie polecam serwera lipy ;/ trzeba czekać na akceptacje do sieci do tego jeszcze to odrzucaja odradzam serwera

15367309717451705657.png

Opublikowano

Obecnie nie można zaakceptować żadnych nowych uczestników. Pff co to ma być wgl dodałeś sieci do 20 i fajnie ale co nam po tym jak nie podłączymy ?

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Ta nazwa wywołuje u mnie ciarki na ciele... Stare dobre czasy na dedyku... Zagrałbym z sentymentu do nazwy ale taki system ulepszeń to niestety podziękuję...

Opublikowano

Zal co to ma być Admin sieci musi mnie ręcznie akceptować żebym mógł dojść do sieci ale wybrałeś sposób gz >_<

r9j2bt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...