Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban, pomocy :c

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejcia! Wróciłem do CA, wbiłem dzisiaj w nocy kapitana, ok. godzine temu dodano mnie na listę zbanowanych.

powod:

Powerleveling, spoted by FM's

Moje pytania:

1. Czym lub kim są FM's

2. Czy to jest perm ban, skoro konto nie jest usunięte, moge sie na nie logowac na forum, stronie i jestem w rankingach?

3. Czy jest szansa na odwołanie/możliwość, że nie jest to perm ban??

Kiedyś kolega dostał bana na tydzien za hacki, mimo, że w tytule był perm.. Proszę znawców tematu o jasne odpowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano

1. Najprawdopodobniej gm wbił do twojego pokoju i zbanował Ciebie.

2. Raczej tak.

3. Zależy to od tego co dzisiaj na koncie robiłeś, czy power leveling, napisz tutaj.

Czasami GM mogą się pomylić z banami.

Opublikowano

nie było mowy o żadnym powerlevelu, jedyne co to kiknalem kilka osób na elite modzie, moim zdaniem słusznie. I na początku uprzedziłem o fakcie, że niedozwoloni są specialiści. Mój pokój = moje zasady, więc nie mieli za co się przyczepic.

Opublikowano

nie było mowy o żadnym powerlevelu, jedyne co to kiknalem kilka osób na elite modzie, moim zdaniem słusznie. I na początku uprzedziłem o fakcie, że niedozwoloni są specialiści. Mój pokój = moje zasady, więc nie mieli za co się przyczepic.

Firma NEXON to są pustaki. Ich tok rozumowania : Wydał na NX, możemy zbanować.

Ogólnie walnij im na support pw o co chodzi, bo to jest na serio dziwne Oo.

Sądzę, że nie masz szans odzyskać konta ;c

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...