Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry komputer jak na te czasy ?

Charon =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RAM: 2GB

K.Graficzna: Nvidia 8600 gt

pocek: AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60GHz

Windows: 7 64b

jezeli cos dodac to pisac.

(do jakich czasów/roku starczy mi taki sprzet?)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Kompy mamy praktycznie te same xD tylko mam procka podkręconego do 2.8.. i powiem ci że źle raczej nie jest ... w te najnowsze gierki pograć można ... teraz np. pykam w mass efecta 3 na dynamicznych cieniach i tej reszcie włączonej ;p ale po 3-4 godzinach grania karta ma 97 stopni :X pół godziny przerwy i można grać dalej ... bf3 na minimalnych też chodzi bez żadnych problemów ... hmm.. nie wiem na jak długo taki komp może starczyć ale ja nie mam zamiaru go jeszcze zmieniać :D tyle ode mnie :)

@edit cod mw3 na extra przy wyłączonych cieniach na lajcie .. :)

Opublikowano

@edit cod mw3 na extra przy wyłączonych cieniach na lajcie ..

to looz :P

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Taki kompa jak na te czasy bardzo słaby, procek -3GHZ karta tak samo słaba, ram masakra 2gb porażka. Mój lapek jest o wiele lepszy niż tój pc chodź, lap był kupiony 2-3 lata temu spokojnie na nim chodzą tytuły takie jak bf3 na średnich.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@Up

ja komputer mam od 2006 -.-

Opublikowano

Na nizszych rozdzielczosciach nowsze gry nie powinny tak strasznie chodzic, ale jesli chodzi o full hd to beda duze problemy z plynnym dzialaniem nowszych gier. Grafika nadaje sie do starszych gier, np. Age Of Empires 3, COD MW / WAW, jakies online typu LOL albo Combat Arms.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ja Wam powiem że na te czasy to najlepiej złożyć sobie pc'ta za 2-2.5 tysiąca i ma się komputer który pociągnie gry na najwyższych detalach przez min. 2 lata :P

Opublikowano

Może być :) Do najgorszych nie należy, ja mam 1,3 GHz, 640 MB ram i 32 MB karty graficznej wiec nie narzekać...

Ale mógłby być lepszy, ulepszaj czym prędzej.

Daj Like'a ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...