Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Terminologia Cheaterska

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co Wy na wprowadzenie w życie używanie terminologii cheaterskiej ?

Jakby nie było jest to FORUM O CHEATACH a nie ogólno tematyczne gdzie pierdoli się tylko o grach itp. chcecie sobie popierdolić o dupie maryny,zapraszam na ca.pl, bo to jest forum "cziterskie" i myślę że używanie terminologi by się przydało i w jakimś stopniu podniosło tą pseudo " inteligencje" tego działu

o co mi chodzi?

Chodzi o nazywanie rzeczy po imieniu,

czyli jak Aimbot to Aimbot, jak WH to WH, jak cheat to cheat a nie chack....

a dokładniej stosowanie się do tego.

http://www.mpcforum.pl/topic/165695-tut-funkcje-cheatw/

bo nie wiem jak Was ale mnie osobiście kurwica bierze jak ktoś z 100+ postami nie wie jak nazywają się dane funkcje cheata w końcu po coś przyszedł na te forum...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

I tak chu*a co się zmieni -.- To pokolenie musi wymrzeć :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
bo nie wiem jak Was ale mnie osobiście kurwica bierze jak ktoś z 100+ postami nie wie jak nazywają się dane funkcje cheata w końcu po coś przyszedł na te forum...

Mnie to samo.

Dzieciaki z SND nazwali WH/Chams texturki...takiego to bym powiesił za wieszak na balkonie ;X

Ale wiesz...nie wiem jak chcesz coś wprowadzić do czegoś czego nie mają oO

To by było jak..wprowadzenie ACTA do polski ?

Coś ala taki opór, czyli z 70% ludzi zostaje przy starej nazwie.

Neutral z przychylnością na tak.

Opublikowano

nie Maxiu, nie chodzi mi o ograniczenie ich, ale o to aby pisali z sensem, koleś np. Ci napisze temat w takim stylu.

"Siemka chciałbym chacka który zawiera teksturki i sam celuje, przebija przez ściany i w ogóle to sam gra"

Da Fuq? czy ta treść nie może wyglądać lepiej ?

"Siemka szykam cheata który zawiera WH, Aimbota, SuperBullets i najlepiej jeszcze afkbota"

Lepsze c'nie? do tego szukasz tylko po opcjach a nie domyślasz się o co mu chodzi...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Połowa osób, która piszę takie tematy jest po raz pierwszy na forum i nie wiedzą jak się te funkcje nazywają, a ci co wiedzą wchodzą od razu w dział hacki się nie pytają...

Opublikowano

no tak, ale osoby które chcą pomóc także piszą takie głupoty.

f.ex

http://www.mpcforum.pl/topic/647855-p-tekstury/

Upik - 200+ postów "Tekstury"

Diabel_4 - 200+ postów "tektury"

PiecuPL - 3200+ postów "Teksturki"

Ed Dog - 700+ postów "tekstury"

itp. itd.

Serio oni są nowi na forum ?

podałem tylko jeden temat...

ok rozumiem że nowy user może nie znać każdej nazwy itp. ale Ci starzy zamiast napisać jak się to nazywa żeby jakoś to wyglądało, piszą tak samo i wprowadzają w błąd

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ale słowo teksturki - txt zostały przyjęte w grze jako slang... Lenart dawno nie grałeś i nie wiesz i wątpię, że to zmienisz. :/

Opublikowano

błędy błędami, ale jak chcesz to zmienić ? Chyba jedyne wyjście to poprawianie userów przez moderatorów, ale jakoś nie spodziewałbym się mega efektów

EDIT

Piecu wymyślę że kutas to kanapka i będziesz jadł kutasa ?... To że dzieci tego używają nie oznacza że na forum też ma być to stosowane

//no i co to ma wspólnego z CA ? Bebs nie ogarniasz -.-

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

może Bebsą podał przykład nie związany z CA, ale prawdziwy, jakiś idiota który niema bladego pojęcia o co chodzi rzucił takie hasło i tyle...

Zmieńmy skrót CW na Eli i co też będzie gicio ?

Było uznane WH, to po chuj dawać jakieś tekstury...

i txt to rozszerzenie albo tekst a nie tekstura... więc tutaj po raz kolejny objawia się inteligencja polaczków

a to czy gram, czy nie, nic by nie zmieniło i tak bym tego gówna nie używał, i bym za to tyrał idiotów którzy tak mówią.

Wyobraź sobie taki raport

he Hacke got textures!

a teraz wyobraź sobie reakcję ludzi którzy nie są Polakami.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak widać twoja inteligencja jest tak zabójcza, że jak byś nie widział to napisałem mu tak, aby wiedział o co chodzi. A co do tego twojego posta dot. mojego w tamtym temacie to znam wszystkich którzy grają, a co do _NoName to wszyscy wiedzieli, że na WH gra, ale był to taki bobs, że nawet na Chamsie nie umiał ubić nikogo.

A co do terminologi co z tego, że napisał bym mu WH/Chams jak on by się pytał niżej ,,a co to wh?".

Więc się zastanów.

Chcąc to wprowadzić w życie, to trzeba do reg wpisywać, żeby znali te terminy i się nimi posługiwali.

Więc się zastanów.

A zresztą co cie obchodzi jak piszę. Ważne, że założyciel tematu dowiedział się czego chce, a ty nie musisz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

chuj mnie obchodzi treść Twojego posta, i w dupie mam tego gościa.

użyłem go tylko jako przykład, jako jeden z postów który zawiera słowo teksturki. tak więc najpierw pomyśl a potem pisz o mojej niewiedzy.

tak, zgadzam się że gdybyś mu napisał WH, to by nie wiedział o co chodzi, ale gdybyś napisał

Ziomuś, nie tekturki tylko wallhack albo chams, bo tak nazywa się ta funkcja

to myślę że załapał by i być może poprawiał by innych, bo w końcu dowiedział się o tym od ludzi z cheaterskiego forum a nie od jakiegoś randoma z gry.

i głównie o to mi chodzi, żeby A było A, a nie A było Z.

A co mnie to obchodzi?

Po prostu boli mnie to jak widzę dział który tworzyłem tyle czasu, a on zarasta głupotą.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

//no i co to ma wspólnego z CA ? Bebs nie ogarniasz -.-

kur*a... wiesz co to przykład ? Bo może to też trzeba ci tłumaczyć tak samo jak "teksturki"....

kanapka - kutas

WH - teksturki

podałem ten przykład bo myślałem że chociaż na nim załapiesz o co cho, ale widać spodziewałem się zbyt wiele.

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ten temat nie ma większego sensu. Tak napisałem teksturki i popełniłem gafę, każdemu może się zdarzyć ale tego już chyba nikt nie zmieni...

Opublikowano

nom, ktoś na Ciebie wjechał i temat jest bez sensu...

Oki, zamknij to, i dalej gińcie w głupocie, nie przeciwstawiając się.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...