Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Drop przedmiotów / Cofanie expa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wgrałem nowe game 2089 na serwa ale po sprawdzaniu go odkryłem, że gdy mam o np. 10 lvli więcej

od mobka to buguje się exp (cofa do zera) i drop (patrz img niżej).. Pomoże mi ktoś z tym? Daje limit. ;)

0609230319.jpg

Ps. Wcześniej miałem game 2089 od infinity i było all ok, ale zachciało mi się mieć swoje czyste do edycji.

Opublikowano

Nie rozumiem.. chodzi ci, ze buguje się exp, i chcesz to naprawic, czy masz za duzy drop itemow?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Jak drop, to zobacz, czy np. z jednego moba nie dropi np. 5-10 sztuk, a exp to zmniejsz exp mobów.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ty mnie chyba nie zrozumiałeś...

Wcześniej na game od infinity nie miałem tego problemu, a gdy

wgrałem czyste game 2089 to właśnie wtedy to się zaczęło dziać.

Proszę o napisanie czym to można naprawić. Może jakić dif pomoże.

Opublikowano

Sorki, nie zrozumiałem Cię, nie umiem ci pomóc.

Opublikowano

Edytowales tabele expa i cos skopales, albo dales za duza wartosc, albo na 127lv+. Jestem pewien, gdyz mialem to kiedys, ale w 100% nie pamietam, wiem, ze gdzues exp zjebany.

Opublikowano

Tabele expa zmieniałem ale raczej nie dałem za dużej wartości.

Dałem 999999999 expa powyżej 127 poziomu aż do 250lv.

W grze jest normalnie wymagany exp na każdy poziom.

Opublikowano

Mowie Ci, cos skopales w tym. Daj wszedzie np. 10000 expa i zobacz wtedy. Mozliwe, ze dales o jedna 9 za duzo gdzies.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...