Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - oszust

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Zamówiłem sobie yangi na Solarze z tej aukcji

http://allegro.pl/metin-2-yang-solar-s26-50-kk-40-00-zl-i2399684218.html

Jednak pomimo tego że czekam już 2 dni nie dostałem żadnej odpowiedzi. 0 kontaktu, jedyne co napisał to to żebym był o 22 dzisiaj online bo mi przekaże yangi. I co? nic, jego nie ma do tej pory.

Dzisiaj na jego karcie komentarzy doszły 2 negatywy (oszust et©)

Proszę mi powiedzieć co mogę zrobić aby zmusić go do oddania mi pieniędzy lub oddania mi należnych yang.

Gdzie mam dokładniej zgłosić użytkownika?

Dzwoniłem pod jego numer żeby się z nim skontaktować, i odebrał jakiś stary dziadek ^ podał fake nr tel.

Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

daj mu z 24 godziny jeszcze , a jak nadal nic to policja/raport użytkownika na allegro ;)

dobra poczekam do jutra

jeżeli jutro go nie będzie na GG/nic nie odpisze to zgłaszam

Opublikowano

zgłoś na policję ale pierw postrasz go to może ci da :P

zostaje pytanie czy on ma te yangi ^^

pewnie nawet nie ma a wkręca ludzi.

jutro o 15 upływają 3 dni od kupna, więc jutro o 15 będę mógł go zgłosić

Opublikowano

Skoro się nie odzywa to albo nie ma neta, ale poszedłby do kogoś żeby odpisać, albo nie ma yang oszust, bo nie było czyszczenia kont ;d

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Wez najlepiej zgłoś to serwisowi allegro.pl i oni zrobią z tym porządek

ja kiedyś zamówiłem przerzutkę do roweru za 250zł firmy shimano

oczywiście kasę zapłaciłem czekałem 7 dni a tu przerzutki nie ma. :/

Zgłosiłem to serwisowi allegro.pl oni zgłosili to dalej i miał karę 900zł

i mi miał oddać 250zł :) Win

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Nie odezwał się to znaczy że jest oszustem zgłoś to na policje albo załatw to z kimś z znajomych.

Ja ci to polecam.

73972376839163199381.jpg
Opublikowano

Ja mówię tak 3 dni jeżeli nie ma zgłaszasz to serwisowi allegro.pl oni się tym w 100% zajmą wierz co mówię miałem nie jeden przypadek gdy kupowałem przez allegro.pl (nie chodzi o yang) ale procedura jest taka sama, więc dzisiaj o 15 podaj go a allegro się tym zajmię

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Dokładnie nie 3 dni, a 7 ^.^ Po tygodniu postrasz go, jak nie będzie reakcji, zgłoś go na allegro. Później się zobaczy co zrobi ;P

Opublikowano

Ja pierdole nie ma to jak pozwać kogos do sądu za jakieś marne kilka zł ( do sadu są sprawy tylko ża kradzież powyżej 200zł lub 100zł nie pamiętam )

Zresztą yang? Wiesz że to jest tak jakby hm "nielegalne"? Jedyne co zrobią ci na komisariacie to wyśmieją i wypierdolą pzdr.

Jedyne co możesz zrobić to dać negatywa i jebać wydawanie rl kasy na gre. (co wdl mnie jest poniżej 0)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ja pierdole nie ma to jak pozwać kogos do sądu za jakieś marne kilka zł ( do sadu są sprawy tylko ża kradzież powyżej 200zł lub 100zł nie pamiętam )

Zresztą yang? Wiesz że to jest tak jakby hm "nielegalne"? Jedyne co zrobią ci na komisariacie to wyśmieją i wypierdolą pzdr.

Jedyne co możesz zrobić to dać negatywa i jebać wydawanie rl kasy na gre. (co wdl mnie jest poniżej 0)

Ty jestes kurde naprawdę mądry...

jeżeli oszuka cię o pare zł to dalej będzie coraz więcej, i da jakiemuś debilowi zarobić za nic.

Pewnie nawet szkoły nie skończył, najlepiej jak byś to zgłosił "zespołowi Allegro"

Weź pomyśl zanim coś napiszesz, może ty ty jesteś =P

z drugiej strony Autor tematu troszkę jest naiwny i głupi, przepraszam za to ale to prawda.

Jeżeli już chcecie kupować to od osób co ma dużo pozytywów...

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano

czekaj tydzien potem negatyw policja i report :) odda ci 200% ceny wiem bo nie raz mialem taka sytuacje

moje bity elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...