Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lapkiem

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj włączyłem laptopa to po 1minucie sie wylaczyl i nie włączył, gry podłączam zasilacz to on się wyłączą a gdy odłącze z prądu i podłącze to działa i znów jak podepne do lapka to dalej się wyłącza.

Laptop wgl 0 reakcji.

Gość daronian
Opublikowano

Problemy z zasilaniem, albo coś się przegrzewa. Nikt Ci nie pomoże bez wiedzy o laptopie, dlatego proponuję oddać go do serwisu.

Podaj jeszcze parametry, wgl zły dział.

Opublikowano

Ogólnie to w serwisie mi powiedzili ,że taka naprawa 350zł ale zadzwoniłem do typa który telewizory robi i powiedział,że ma znajomego który u niego pracuje i może zobaczyć.

Opublikowano

Mój sąsiad miał problemy z lapkiem to samo co u cb . U niego coś się przegrzewało i musiał wsadzac lapka do lodowki na jakies 30/40min. . Wyjmował i przez 2 godz. mu działał i znowu się wyłaczył . Nie wiem co sie stalo z tym lapkiem ;D

?????

Opublikowano

przecież widać z objawów że uszkodzony, serwis bo na pewno sam we własnym zakresie układów zasilania w laptopie nie będziesz potrafił naprawić w żaden sposób

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...