Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na magiczne przedmioty i złoto

iwuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem sobie szykować zestaw na "loot" . Ale nie wiem czy znalezione rzeczy w bosach , czempionach , mistrzach , mobach itp. mają dobrą szansę na przedmioty i złoto , więc moje pytanie brzmi: Jaki jest maksymalny bonusowy procent na wypadnięcie przedmiotów magicznych i złota?

Opublikowano

Naszyjnik może mieć max 40% na magiczne, reszta przedmiotów po 20% ( hełm może mieć dodatkowy % jak się wsadzi kamień w slot )

Opublikowano

Max Magic find:

1167+%

Max gold find:

Amulet: 50 %

inne sloty, poza bronią: 11 * 25 % = 275 % (glowa, ramiona, tros, nadgarstki, dłonie, pas, nogi, stopy, 2x pierścienie, offhand)

gem slot na hełmie: 31 % (Radiant Star Emerald)

Amulet na towarzyszu: 50% * 20% follower bonus ratio = 10 %

Offhand na towarzyszu: 3 * 25% * 20% follower bonus ratio = 15 %

Nephalem Valor: 75 %

Shrine of Fortune: 25 %

Demon Hunter Ferret Companion: 10 %

W sumie: 491 % GF

proszę na lajki :D

Opublikowano

Ok , dzięki wszystkim . Jeszcze takie pytanie opłaca się szukać tych itemów , jeśli tak to na jakim poziomie trudności (wiem że na jak największym tylko na jakim lecą już takie porządne bo +8% do m.itemów mnie nie zadowala :P) czy lepiej kupić w domu aukcyjnym ?

Opublikowano

Na piekle sobie wydropi przedmioty i na inferno a1 może iść. Jaki jest sens wydawania kasy np. po 200k na eq, które będziesz zmieniać. Lepiej dozbierać i kupić coś porządnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...