Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT][DEDYK][FB][NO-Premium][NO-WL] BlessCraft

Blessik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngBlessCraft Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s42.mineserv.eu:54374

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Nie

de2zjo.gifZwierzeta: Nie

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20 (w razie potrzeby zwiekszymy)

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: Onlinebuddy_online.gif

1337425569-U363900.png

-AuthMe

-TimeIsMoney

-Multiverse

-SimpleRegionMarket

a reszta niech będzie niespodzianką ;-)

1337425578-U363900.png

[H@]Blessik

[Admin]Sephiroth777

[Admin]BlackFiree

1337425590-U363900.png

Serwer powstał nie na tydzień albo dwa ale już na dłuższą metę ..

Dopracowane mapy i dobrze dobrany team to to czego oczekują gracze ( mam nadzieję :D )

Serwer posiada serwer teamspeak , który jutro wam udostępnię..

Poszukujemy 1 osoby na stanowisko moderatora oraz 2 kidmodów , także gorąco zachęcam do składania podań :)

Do zobaczenia na serwerze , enjoy :*

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Anty xray

Zablokowane klonowanie

Admin odpisuje po 10sekundach ^^ Na innych serwach po 5minutach a tutaj tak szybko :)

Polecam

Opublikowano

Ten serwer to gówno jakich mało!

1)Pełno plagiatów wszystkie budynki jakie tam są, są pobrane z neta i wklejone na serwer

2)Admini to jakieś 12 latki którzy nie mogą ogarnąć serwa patrząc co oni robią zastanawiałem się czy nie są aby chorzy, po co stawiać serwer jak wszystko nie jest gotowe (chodzi o pluginy i komendy kompletna masakra)

3)Kulturę to oni mają jak menel do ludzi, do tego, do wszystkiego się przyczepiają co nie zrobisz to wtykają nos i grożą banem.

4)FreeBuild bez LWC? Bardzo ciekawy rodzaj rozgrywki.

5)Bardzo łatwo dostać tutaj bana nie trzeba praktycznie nic robić podam przykład w jaki ja dostałem bana:

Podchodzi admin do 1 gracza (Grubsona) i patrzy na niego pytając się:

-skąd to masz (a miał diaxową zbroje i itemy).

Ja budując swój dom i przyglądając się temu z góry odpowiedziałem:

-o de mnie

No i po 5sec. poleciał bananik, bez żadnego wytłumaczenia no po prostu padłem.

Ten serwer to istne dno, nawet na nim nie grajcie bo stracicie tylko swój czas i nerwy ponieważ ten to coś postoi więcej niż 5 dni (jak postoi) to tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1)Pełno plagiatów wszystkie budynki jakie tam są, są pobrane z neta i wklejone na serwer

2)Admini to jakieś 12 latki którzy nie mogą ogarnąć serwa patrząc co oni robią zastanawiałem się czy nie są aby chorzy, po co stawiać serwer jak wszystko nie jest gotowe (chodzi o pluginy i komendy kompletna masakra)

3)Kulturę to oni mają jak menel do ludzi, do tego, do wszystkiego się przyczepiają co nie zrobisz to wtykają nos i grożą banem.

5)Bardzo łatwo dostać tutaj bana nie trzeba praktycznie nic robić podam przykład w jaki ja dostałem bana:

-o de mnie

Ten serwer to istne dno, nawet na nim nie grajcie bo stracicie tylko swój czas i nerwy ponieważ ten to coś postoi więcej niż 5 dni (jak postoi) to tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

W woli ścisłości ten server stoi juz rok lecz na hamachi ;) Admini znaleźli kasę to kupili dedyka. Ban' a dostałeś bo uzywałeś bugów które nie były jeszcze wtedy naprawione, wiedz twoje teorie że bana można zostać za nic zostaw dla siebie ;)

Opublikowano

-o de mnie

Pozdrawiam.

Ehe szkoda że to był jeden z top1 serwerów hamachi.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Powiem tak ..

1sharp dostał bana bo miał 10 tys zl na starcie , nie umiales sie wytlumaczyc ok , zresetowalem ci kase potem przyznales sie do tego , ze dales mu eq diaxowe no to czemu sie dziwisz , ze dostales bana ?:)

Nikt tak nie narzeka tylko oczywiście Ty..

tak poza tym LWC zostało wgrane już wczoraj ( było w trakcie wgrywania gdy ty marudziłeś , że go nie ma )

Jeśli nie masz ochoty to nie graj twój wybór nikt do tego nie będzie Cie namawiał..

A wgl. to wypraszam sb opinie 12 latka - nie znasz mnie nie oceniaj , chcesz to mozemy na spokojnie pogadać na ts

Tyle ode mnie Pozdrawiam , Blessik

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Refresh * F5 *

Zapraszamy na serwer ;]

211mgqr.jpg

Kontakt GG 48366345

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...