Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zasięg widzenia

KingArthur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy żeby zwiększyć zasięg widzenia w czołgu wystarczy kupić radio jakeiś dobre czy można jeszcze coś zrobić. Bo widziałem kilka czołgów niszczycieli którzy niszczą przeciwników którzy ich nie widzą

Opublikowano

Nie, nie, nie. Radio odpowiada tylko za przekazywanie pozycji do sojuszników.

Na zasięg widzenia wpływ mają:

-wartość wbudowana[zmienna przy zmianie wierzy]

-lornetka polowa

-osłonięta optyka

-perk u dowódcy i radiooperatora.

Chyba nic nie pominąłem, jeśli jednak proszę o poprawę.

Opublikowano

Radio daje np to że można z dużej odległości przekazać informacje do sojusznika

zasięg widzenia to lornetka

36292.gif

Opublikowano

Apropo tych niszczycieli to sprawa wygląda trochę inaczej. Niszczyciele mają mniejszy zasięg widzenia niż większość czołgów, lecz ich zdolność kamuflarzu pozwala zostać niewykrytym przez pewien okres czasu. Stąd się biorą ninja td, a nie z zasięgu widzenia

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

TD ma to do siebie że ma bloka (X) i nic nie ruszy poza stożkiem wieży więc tak to prawda TD w wielu przypadkach to ninja, lubię nieraz zagrać TD i patrzeć jak na mnie klną bo ich widziałem a oni mnie nie (chodzi o to że jak się poruszasz z większą prędkością to cie łatwiem wyspotować)

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...