Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kursy rysowania mang ?

DKmatematyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem spytać czy ma ktoś z was może jakieś doświadczenie w rysowaniu postaci z mang ?

a może macie jakieś prywatne filmiki w trakcie, których rysujecie swoją ulubioną postać?

Opublikowano

nie masz może jakiś swoich prywatnych filmików jak rysujesz ? :)

chcę się nauczyć robić to "dobrze" ale jakoś nigdy w moim rysunku nie ma tego czegoś.

Opublikowano

Nie nagrywam tego, jak robię swoje prace. W niektórych jest ta prostota, łatwość. Niektóre rysuje się szybko, a inne na prawdę oczekują "poświęcenia".

Mam w biurku pracę, którą robiłam osiem godzin :P. Jeśli chciałbyś, może mogłabym coś nagrać, ale na pewno nie byłoby to jakieś perfekcyjne, bo chociażby "trzymanie" kamery non stop byłoby troszkę trudne : D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

na początek jeżeli mógłbym Ciebie uprzejmie prosić przesłać mi skany Twoich prac - lubie patrzeć na takie rzeczy a zwaszcza jeżeli rysujesz coś z another <3

Opublikowano

Another <3.

Jeeeju. Z Another chciałam Mei narysować, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Nie mam czasu ;(.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Obczaj filmiki na yt, sporo jest o rysowaniu mangi/anime.

Ja sam rysowałem, ale brałem grafy z google, nie miałem konkretnej mangi.

Opublikowano

Chyba z filmików za dużo się nie nauczysz, bo zazwyczaj nie widzi się tego co gościu rysuje -.- Chyba że rozumiesz co mówi to już co innego. Najlepiej z różnych prac staraj się rysować to samo:

http://wdreams.fateback.com/Stuff.htm

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...