Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić te yangi (na Allegro)?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie...

Mam kilkaset złoty na koncie PayPal, chciałbym przeznaczyć, część (ok 50złł) na yangi. Chciałbym kupić je na allegro, a tu guzik - Allegro nie obsługuje PayPal. Co mi polecacie zrobić?

Z kupna na metin2.cc zrezygnuje, ponieważ widzę większe ceny niż na allegro (mowa o s26). Konta w Banku nie posiadam ponieważ jeszcze nie zakładałem...

Widziałem jedną aukcje, że sprzedawca godzi się na PayPal, ale jak On mnie oszuka? A po sądach mi się latać nie chce...

Pomóżcie i polećcie mi jakieś rozwiązanie :)

Pozdrawiam

Gość daronian
Opublikowano

Tutaj masz poradnik, na jakich stronach kupować yangi:

http://www.mpcforum.pl/topic/332829-tut-strony-na-ktorych-mozna-zakupic-yang/

Wszyscy sprzedawcy zostali sprawdzeni, i nigdzie nie znajdziesz niższych cen - naprawdę się opłaca.

Opublikowano

Jesli ten uzytkownik ma dozo pozytywów Zaryzykuj (ja bym tak zrobil)

Ale takie pytanie skad masz pewnosc ze sie zgodzi na PayPala?

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Robisz tak :

Jak kupisz od niego yangi to skoktaktuj się z nim na gg i poproś o dane do przelewu czyli : nr. konta bankowego , Imię , nazwisko , miejscowość , miejsce zamieszkania , i kod pocztowy potem idziesz na poczte i bierzesz tzw. kwitek do przelwu i wypełniasz odopowiednio wypełniasz luki wpsują jego dane , ilość pieniędzy które musisz mu zapłacić za yangi , potem swoje dane osobowe , a w tytule przelewu (te dwie ostatnie linijki) wpisujesz swój nick z allegro i nr swojego gg , przynajmniej większość allegrowiczów tak wymaga. Po wpłacie czekać 3 dni robocze i potem pytasz go na gg czy kasa doszła . Pamiętaj że luki muszisz wypełniać czytelnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...