Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz Admina/Moda... ? Masz Okazje!

xXxRezixXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:)

Mam do zaoferowania swoje usługi

:P

. Szukam jakiegoś serwera, w którym mógłbym być adminem. Mam 4 letnie doświadczenie na 9 serwerach. Nie należe do ludzi, którzy rozwalają mapke lub inne. Przestrzegam zasad. Znam się na komendach i przepisach obowiązujących na serwerach. Wchodzę dość często na komputer i napewno często będe przesiadywał na komputerze. Nie obawiajcie się o swój serwer, ja wam mogę pomóc. Proszę się zgłaszać| na GG:43443969,Skype:Remek.Szeffs| o jakieś dokładniejsze dane lub coś w tym rodzaju, lub walić prosto do mnie, że chcecie abym pomógł wam w administracji serwera

Polecam się

:D

. W grze gram zazwyczaj z nickiem mesi400 jeżeli ktoś chce wiedzieć,posiadam Oryginalnego Minecraft'a

POZDRAWIAM!!

:D

Opublikowano

Uwazaj co piszesz n00bku zesrany, takie doswiadczenie masz zeby tylko wlozyc sterczacego Ch*ja do dupy. Minecraft nawet 4 lata nie istnieje, classic zostal wyprodukowany w 2010 roku wiec nie wciemniaj dziwko!

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...