Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem Minecraft !

kondzik848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duży problem z włączeniem Minecrafta. Jak dam Enter Game to cały czas jest czarne tło . Jak usune folder minecrafta i zaktualizuje od nowa to jest to samo. Sciągałem kilka launcherów i cały czas jest czarny ekran .

Dodam , że jave i sterowniki karty graficznej mam zaktualizowane do najnowszych i nie mam wgranych żadnych modów itp.

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję .

Link do zdjęcia : http://imageshack.us/photo/my-images/507/problemminecraft.png/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo możliwe że masz starą wersję sterowników karty graficznej. Jeśli po zainstalowaniu ich nic nie pomoże polecam ci zainstalowanie najnowszej Javy czyli ,,Java 7"

oraz ,,JDK"

Liczę na lajka.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Odkryłem dzisiaj , że Minecraft włącza mi się normalnie ale tylko przez "Uruchom jako ===>Administrator" . Jednak muszę tak robić co najmniej kilkanaście razy aby mi się włączyło .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hejka.

Mam podobny problem i najlepsze, ze nie znalazlem rozwiazania na 100%. Jest czas,ze dziala i jest ok , a czasami ... brrr. Zwiekszalem pamiec " do javy", rozne "lanczery" , rozne wer. java, "optifajny" ... itd. A teraz najlepsze: Nigdy nie mialem problemow w wer. MC 1.7.3 (sic !)

Win 7 32bit ,i3,3GB ram, GF330 M 1 GB ram, lapek samsung R580

Pisze z telefonu ...;-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Źle zainstalowana JAVA. I problem z nie oryginalnym launcherem. Kupcie premium zapomnicie o takich problemach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...