Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto T3 do 6k boostów?

Shaylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Mam zamiar sobie doładować konto i nie wiem co kupić za auto z T3 do wyboru sam postawiłem sobie

BMW M3 GTS Policyjną wersję albo PORSCHE GT3 RS i nie wiem które lepsze, jeśli możecie wypiszcie coś na ten temat albo podajcie inne dobre samochody T3 do ceny 6k.

Opublikowano

BMW M3 GTS. Co do Pagani i Koenigsegg nie wiem, bo nie jejdziłem. Ale myśle że BMW jest najlepsze z tych aut.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dobra czyli porsche odpada teraz rywalizują

M3 GTS - Pagani - Koenigsegg co myślicie o tych samochodach ?

Opublikowano

To tak:

BMW GTS jak najbardziej polecam,jest bardzo porównywalne do GT3 RS,ale Porszak ma lepsze przyśpieszenie od BMW.W sumie te 2 wozy są na równi ze sobą po dobrym tuningu.Co do Zondy i CCX: Zonda lepsza od CCX'a choćby dlatego że ma trochę lepszą sterowność od CCX i lepsze przyśpieszenie ale potrzeba naprawdę dobrym części do Zondy by mogła wygrywać.

Oczywiście polecam jak zawsze Evorę.Murci - ale pewnie je już masz:D

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Tak, mam już Murcielago. Czyli co lepiej wybrać: Porsche czy BMW albo Zonda czy CCX mam tutaj dwa typy z każdego wybierz jeden co lepszy :)

Opublikowano

Trudno wybrać bo są to 2 bdb wozy.Mam 911 GT3 RS i niezłe czasy nim kręciłem i dobrze mi się nim jeździło więc może i Tobie też będzie.Wybierając pomiędzy Zondą a ccx to wziąłbym Zondę - też mam i dobra jest ale jak mówię,trzeba dobrym części.Ja nawet BMW M3 z t2 rozwalałem tego ccx'a więc nie jest taki dobry.

Opublikowano

Zdecydowanie BMW. Zonde, CCX osobiście odruciłem na samym początku. W sumie Porsche i BMW są porównywalne tak jak napisał Pitch_Black, lecz jestem za BMW.

Jeżeli dobrze zrozumiałem to z pakietu Porsche - BMW, wygrywa BMW,

Natomiast w walce CCX - Zonda wygrywa Zonda.

Jeżeli ci chodzi o ocene ogólną to na twoim miejscu kupiłbym BMW.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Cechą są bardzo podobne więc nie ma się co rozpisywać.Do tego nie sugeruj się punktami overall bo one w ogóle nie odzwierciedlają osiągów auta i do tego są przekłamane.Mogę tylko dodać że Porsche ma lepsze przyśpieszenie,też i na starcie.

Opublikowano

Napisałiśmy już że oba wozy są porównywalne. Wybór należy do ciebie. Obojetne co kupisz - to będzie dobry wybór.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie bierz bmw m3 gts, jest o wiele słabsze od porsche 911 gt3 rs. Pod każdym względzie porsche jest lepsze.

Opublikowano

No to i ja się wypowiem, bo mam oba wozy.

Mam zwykłe BMW M3 GTS, nie edycję policyjną, i jest naprawdę dobre, a edycja policyjna pewnie jeszcze lepsza. Porsche GT3 RS przyznam że kupiłem trochę w ciemno, ale się nie zawiodłem. Według mnie oba są porównywalne i bardzo blisko siebie. Ja stawiam na Porsche ze względu na trochę lepsze przyśpieszenie.

Opublikowano

A może byś tak uzasadnił swoją wypowiedź bo pewnie nie masz nic do gadania w tych sprawach... ?

Gdybym nic nie wiedział, nie pisałbym...

Mam bmw m3 gts i każde porsche gt3 rs mnie bierze na prostej, na starcie, ogólnie na wyścigach(mam profesjonalne części).

Już od bmw lepszy jest rtr-x

Opublikowano

Właśnie kupiłem oraz przetestowałem oba samochody... jestem pod wrażeniem, BMW policyjne jeździ jak po maśle a Porsche troche słabiej niestety ale dobra. Dzięki wszystkim jak mówiłem lajki są ;pp

Temat do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...