Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FourDeltaOne-Prosze o wytłumaczenie

robaq.q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciał bym zapytac o FourDeltaOne http://fourdeltaone.net

Moje pytanie jest takie.Czy mogł by ktos mi to opisac? Na czym to polega czy jest mozliwosc wyłapania bana za korzystanie z tego?Bo nie do konca wiem oco z tym chodzi.Prosze o Pomoc ;)

Opublikowano

Słyszałem o tym kiedyś jak zamkneli alterivnet i znalazłem właśnie to i alter rev (revolution) . Sam gram na alter revolution to jest poprostu pirackie mw2 czyli ze nie musisz kupowac gry tylko pobierasz (za darmo) z internetu i grasz. ale na FourDeltaOne sie nie znam. Jak chcesz pograc w mw2 to zapraszam do alter rev http://alterrev.net. Jeśli kiedyś grałeś na alteriwnet i masz go pobranego dalej to wystarczy ze pobierzesz z 10mb i jedziesz ;D jeśli nie miałeś, chcesz pobrać ale nie wiesz jak, napisz do mnie pw postaram sie pomóc

Opublikowano

Dzięki za pomoc tylko niedokonca oto mi chodzi.Bo o alteriwnet slyszalem alterrevolution tez mam i orginalne mw2 ale o tym FourDeltaOne duzo na ESL czytalem ze niedlugo ma sie na tym w mw2 grac cos takiego.Bo z tego co slyszlame to jest mod na orginalne mw2 ale niewiem czy za to dostaje sie bana czy nie.Szukalem na róznych forach ale nic nieznalazlem

Opublikowano

Nie popieramy piractwa :(

Dość dawno nie byłem na tym forum a tu były tutoriale jak zainstalować alteriwnet, wallhacki, aimboty teraz tylko nie popieracie piractwa

Opublikowano

Nie popieramy piractwa :(

ponoc tylko dziala na steamowskiej wersji

szykuje sie do zrobienia tuta na temat tego

proscie w skrocie- jest to launcher do dedykow mw2 z dawnego upadnietego altera

­

Opublikowano · Ukryte przez AceBoy, 10 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez AceBoy, 10 Czerwca 2012 - Brak powodu

Sam gram na 4D1 i to po prostu są serwery dedykowane, nie dostaniesz za to bana, ponieważ aby uruchomić 4D1 potrzebujesz oryginalnej gry Call Of Duty Modern Warfare 2 na Steam, jeżeli chcesz mogę Ci napisać na priv jak zainstalować FourDeltaOne

52355735709006418626.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...