Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Battlelog

SanSilas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie Battleloga, od samego poczatku uruchamiam gre originem a gdy probuje zalogowac sie na Battlelogu wpisujac swoj email i haslo do konta Origin wyskakuje ze nie kupilem gry. Po mojej sygnaturze mozna wnioskowac ze troszeczke gram a teraz mam tez problem ze nie moge odpalic BF'a przez Origin i nie mam jak grac, pomozcie :)

Tomekrusz.png
Opublikowano

Sorry ze nie reagowalem ale nie bylo mnie przy komputerze. Nie mam rosyjskiego klucza ani nic z tych rzeczy, gre kupilem w Media-Markt. Reinstall chyba nic nie da z BF'em juz probowalem ale z Origin nie.

Tomekrusz.png
Opublikowano

Był ostatnio większy patch i były z tym problemy. Przeinstaluj Origina. Jak to nic nie da, podobno pomaga starszy patch Origina, ale po przeisntalowaniu powinno być ok.

Jak nie= problem z kontem, czyli pisz do supportu.

Opublikowano

Przeinstalowalem Origina i nic sie nie zmienilo. Kiedys czytalem na forum ze kolesiowi tez nie reagowal Origin tak jak mi bo jak klikam na gre zeby sie uruchomila to wyskakuje okienko ze gra sie uruchamia po czym nic sie nie dzieje. Pozniej w chodze w procesy i jest tam bf3.exe. Kiedys czytalem na forum ze wystarczy wylaczyc jakis proces i juz bedzie wszystko okej jednakze nie bylo podane o jaki proces sie rozchodzi.

Tomekrusz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...