Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Reklamy na serwer plemion

loordofdeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Goro zacznijmy od tego , że nie każdy serwis oferuje wypłaty na MBank Większość oferuje praktycznie wszystkie tak samo polskie jak i zagraniczne serwisy reklamowe wypłaty na PAYPALA to najbardziej rozpowszechnione rozwiązanie.

Opublikowano

a jaki znacie bank, z którego mogę korzystać przez internet i utrzymywanie konta w nim jest darmowe?

Zeby zalozyc konto bankowe musisz sie wybrac do banku z rodzicem i poprosic o zalozenie konta mlodziezowego. Zazwyczaj sa darmowe. Co do reklam jak nie masz 18 to nie radze ryzykowac bo albo ci nie wyplaca albo twoim rodzicom skarbówka sie dopierdoli.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

na konto paypal nie trzeba mieć 18 od tego trzeba zaczać ja mam od 15 lat konto i normalnie przelewy mogłem robić .

Trzeba tylko nie sprawdzaja. Ale co ci po paypalu? Jak to musisz i tak na konto wyplacic.

wywalilem /k

Opublikowano

Nie mozesz miec takiego konta przykro mi. Wszystkie agencje reklamowe oferuja swoje uslugi tylko pelnoletnim. Nie próbuj kombinować - pierwszy wyśle ticket.

W paypalu mozesz przelac pieniadze na konto bankowe i wyplacic.

wywalilem /k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...