Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer. Czekam na wypowiedzi.

skikut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj dogadalem sie z Rofdziem w ramach wspolpracy nad nowym serwerem. Dedyk zostanie zakupiony w przyszlym tygodniu wtorek/sroda. Teraz pytanie do was co chcielibyscie widziec na serwerze jaki

cap

exp

drop

gold

gold z karawanek

itemy na start

Chcemy aby serwer zostal zrobiony pod was nie pod nasze widzi mi sie.

To chyba tyle czekam na wypowiedzi.

Dziekuje

Opublikowano

Ciężko jest się wybić, ale jakbyście zrobili cap 100/110 i dali do tego itemy 13D to miało by to fajny klimat (o ile to możliwe) ^_^ wcześniej zróbcie open bete z darmowymi silkami to powinno torchę graczy przyciągnąć xD

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Moim zdaniem zrobcie takie cos jak elite sro ale troszke ulepszcie :P

Np :

cap: 100lvl : ) taki najlepszy

exp: tego nie iwem ale najlepiej 20x a w pt 40x

drop: 5x

gold: 5x

gold z karawanek: np 1 gwiazdka 50m 2* 70m 3 140m 4* 200m 5* 260m

itemy na start : Pet 28 dni /clock/devil male i female/speed scrole 100%/10k sp/5m kasy/wolf/potki jakis moga byc i nic wiecej :) taki serv pod pt zeby byl najlepszy :D

Pozdro :D moje gg 25889746 jak cos . Mysle ze pomoglem cos :D Chetnie zagram na takim serwie i postaram sie zwolac kumpli jest ich sporo :D

Opublikowano

Ja już gadam że to będzie fail . Możecie mnie zjechać , ale ja już wiem że tak będzie . Nie mam już zaufania do tych "naszych projektów serwerów" . Serwer może i powstanie , ale w tej chwili nie macie szans na wybicie się . 2-5 osób kupi silki na pierwszy miesiąc co potem . Proszę autora , żeby nie pisał że będę eventy i inne duperele . Już było kilka tematów że ekipa dawna rofdzio__ i inni robią nowy serwer i mamy wybierać a nic z tego nie było szczerze życzę powodzenia , ale jak pisałem wyżej będzie bardzo ciężko.

@żeby nie było że off top

cap: 90/100

exp: x30 (vsro = x60)

drop: x8

gold: x8

itemy na start: Speed scroll, grab pet , troszkę sp

@Jeszcze jedno musicie serio znaleźć taki patent , który przyciągnie graczy . Tylko nie free silki , bo na dedyka wam nie starczy.

Opublikowano

Po 1wsze to nie jest dawna ekipa Rofdzia :). Nie bede Cie jechal bo to nie ma najmniejszego sensu po to jest forum aby kazdy mogl sie wypowiedziec :). Jezeli wiekszosc wybierze cap 100 owy zostanie na serwerze. Co do wybicia hmm.. Wiadome ze teraz serwerow jest na peczki i ciezko to bedzie zrobic. Dobrze rozkreklamowac i zachecic graczy aby wbili na serwer. Co do darmowych silkow (nie bedzie ich). Zostanie tylko dodany vote reward system na stronie. Reszta dalej do ustalenia.

Opublikowano

Zróbcie server taki jak był temple :D te same miejsca drop itd :) Temple był to fajny server lecz nie ogarnięci admini :D Wasz Temple był by lepszy pewnie :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Tylko i wyłącznie cap 110. Rate x60-80 drop również bez przesady. Moim zdaniem nie macie szans wybić się z kolejnym serverem cap100, ponieważ takowych jest za dużo: ) Lyssa się rozkręciła i z dnia na dzień zyskują coraz więcej graczy, a to, co oni oferują ciężko będzie przebić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...