Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Tekstury!

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł dzisiaj daję wam paczkę z teksturami, dzieki temu Wasza gra będzie wreszcie zawierała tekstury!!!

Tekstury dzięki którym zobaczysz dosłownie wszystko, a wasza gra nie będzie już taka szara i ponura!

DL:

http://www.mediafire.com/?dhwuvu3u04m6ckf

http://www.mediafire.com/?fkd363x1m28e99p

Skan :

Nima, pliki są nexonowe

Uwaga! aby mod działał, musicie pobrać oba pliki, wiem, troszkę warto, ale tekstury nie są przecież małe...

Pozdro!

Wasz ukochany i najlepsiejszy modder

Lenart.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GJ !

Chcieli textury, otrzymali je ;)

Więc nie załapie jak bd mieli wąty do Cb.

Jedynie o skana bd wołać ewentualnie.

Opublikowano

nie mam antywira, a dla tego czegoś nie będę specjalnie pobierał.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie ogarniam tego moda... co to dodaje, dasz jakis ss?

nie ogarniam tego moda... co to dodaje, dasz jakis ss?

No właśnie kurde co to daje?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

dzieki temu Wasza gra będzie wreszcie zawierała tekstury!!!

Tekstury dzięki którym zobaczysz dosłownie wszystko, a wasza gra nie będzie już taka szara i ponura!

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no tekstury... ludzie piszą że chcą tekstury do CA, to im podałem.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

xD

Lenart + 100 do respektu xD

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

tak, ze standardowej na standardową.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

uwierz mi że ja czytając tematy także dostaję pierdolca.

ktoś się pytał o tekstury (chodziło mu o WH/Chams etc.) to wytłumaczyło mu się jak to się nazywa, chwilę potem kolejny i tak w nieskończoność.

Tak więc jak jeden z drugim się przejadą to może nauczą się terminologii.

a ten topic może służyć jako backup.

i tak, lupię ludzi robić w chuja.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Te teksturki som super.

Teraz widze wszyzdkich przez sciany !!!

DZIENKI!!!!

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

bo jesteś jebnięty i nie rozumiesz ironii.

btw. gratuluję pomysłu usuwania tekstur z gry

@down

Nie modding, wystarczy terminologię cheaterską, żeby wiedzieć że niema dopalacza o nazwie Tekstura

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Raay

Ogarnij trochę modding... Bo temat jest dla beki, a moderatorzy nawet jeszcze nie złapali orientu...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Raay

Ogarnij trochę modding... Bo temat jest dla beki, a moderatorzy nawet jeszcze nie złapali orientu...

ok, ale nie potrzebnie trollujecie, są tu nowi gracze/cheaterzy który chcieli by wypróbować czegoś na prawdę, a wy sobie kpicie z nich.

Opublikowano

pokaż mi usera który nie wie co to wallhack... myślę że w tych czasach każdy zna te pojęcie

@Bebsą,

Temat niedo końca jest dla beki, może równie dobrze służyć jako backup plików ;) a to że jego treść jest dla beki to już inna sprawa ;D

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Temat bezsensowny. Len jak "chcesz" zrobić backup plików to zatytułuj to normalnie i pisz po ludzku.

PS.: Dzięki za status.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...