Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MW3 Ruski cd-key i wielka prośba

Brucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem ruski key do mw3 przez co nie moge pobrać polskiego języka :( Załatwiłem sobie pliki i jak wychodziły aktualizacje to ktoś podsyłał mi pliki, ale teraz nie ma już tego foum i straciłem kontakt (alteriw.net). Więc mam wielką prośbę, czy mógłby mi ktoś podesłać pare plików? Rozmiar nie powinienm przekroczyć kilkanaście MB :)

Opublikowano

kuwa ja mam ruskiego i lajtowo zmieniam język macie coś zjebane

Było nie kupować ruskiego , jak potem zmienić nie umisz -_-

Tak

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Uczeń
Opublikowano

Ja ci mogę podesłać ale dopiero w piątek bo dopiero w piątek kupuje mw3 więc musiał byś zaczekać do piątku jak byś chciał to napisz na PW

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Brucie, musi się dać zmienić język. Wejdz w bibliotekę> na cod mw3 mp PPM> Właściwości> Język> i zmieć na polski.

Ja kupowałem polskiego cd keya, a jakoś mogę zmienić na 7 innych języków (w tym nawet japoński).

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Poza tym zamiast spamować w temacie że ma zmienić język byście zobaczyli co inni piszą a nie.

Podaj jakie pliki chcesz

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Uczeń
Opublikowano

chyba on już znalazł te pliki bo mu na priv napisałem jakie pliki chce a on nic nie odpisuje...

Wieczna Susza  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...