Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czołgi premium

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam trochę ponad 1500 golda i zarabiam od 500 do 1500 golda miesięcznie (expie konta za golda)

Moje pytanie, lepiej zbierać na KW5 (pewnie po wakacjach bym go miał lub na koniec wakacji) czy lepiej kupić teraz churchila i potem jeszcze jednego tańszego premium. Mianowicie lepiej poczekać dwa miechy i zarabiać KW5 + PZIV czy teraz kupić churchila, za miesiąc np RAMII i wtedy dwoma premiumami zarabiać? Jak lepiej wyjdę?

A drugie pytanie to jeżeli kupić dwa mniejsze premiumy to jakie z tych do1800 golda najlepsze? churchil, RAM itp.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupować czołg premium do 2k golda, to lepiej poczekać aż będzie na nie promocja. Może jakoś zbyt często nie są, ale po co wywalać 1500 golda, jak można kupić za 750. ;)

Opublikowano

Racja. Tylko moim głównym problemem jest jak więcej zarobie. KW5+ pzIV czy chyrchil+Ram II (oczywiście te drugie czołgi przykładowe)

Opublikowano

Kup KW5 nie oplaca sie tych 5 tierowych premek miec bo zarabaja dobrze ale z premka a bez zarabia sie wiecej niz na np pz4 ale o 3k a to nie jest duza roznica a na kw5 bedzierz zarbial po 50k za bitwe przecietnie(Po dojeciu kosztow naprawy i pestek)

Edit:

Ale jak juz będziesz chcial kupic tego 5 tierowego to kup churchila najlepszy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy mogę to tu powiedzieć ale:

wbijam komu jakieś czołgi a on wysyła mi np. eske z goldem. Nawet jeden użytkownik forum korzystał xD. Więcej chyba nie mogę powiedzieć

Opublikowano

czołgi za pare k golda się nie opyla na alegro za 100 zł kup kw 5 i zarabiaj po 50-100 k na bitwe

Tyle to chyba z premium i ponadprzeciętnymi umiejętnościami walki zarabia... A za nim on by na niego uzbierał mógłby mu się wot znudzić (w końcu 0,5 roku to jest spory czas)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tyle to chyba z premium i ponadprzeciętnymi umiejętnościami walki zarabia.

Na kw 5 to nie problem ....

Na s51 po 40 k na bitwe wychodze

36292.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...